in ,

Στον «αέρα» το exit poll για την Κυριακή. Διαφωνούν τα κανάλια

Πολύ πιθανόν να μην υπάρξει καθόλου exit poll στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής ή εάν υπάρξει να είναι τελικά μόνο για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων.

 

Απ’ ότι μαθαίνω τις προηγούμενες μέρες έγιναν συνεννοήσεις μεταξύ των διευθυντών ειδήσεων των καναλιών για να συμφωνήσουν ότι … διαφωνούν. Ως γνωστόν μετά την έναρξη των μνημονίων στην Ελλάδα για λόγους οικονομίας σε όλες τις εκλογές έγινε από τα κανάλια κοινό exit poll.

 

Τώρα υπάρχουν σταθμοί που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να μπουν σε ένα exit poll γιατί πολύ απλά αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές απέχουν μόλις λίγους μήνες από την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει κάτι δραματικά. Έτσι άλλα κανάλια που θέλουν το exit poll δεν θα το κάνουν σηκώνοντας μόνα τους το βάρος του κόστους.

  • Μάλιστα κάποιοι σταθμοί θα διακόψουν και πολύ νωρίς τη μετάδοση των αποτελεσμάτων και συγκεκριμένα όταν υπάρχει μια πρώτη καθαρή εικόνα στις μεγάλες περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους.

 

Αν και τα αποτελέσματα θα αργήσουν λόγω της διπλής κάλπης και των πολλών συνδυασμών και υποψηφίων είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα προτιμήσει άλλα τηλεοπτικά προγράμματα. Για να καταλάβετε σε σύσκεψη ενός σταθμού έπεσε η ιδέα να μην βγει καθόλου εκλογική βραδιά και απλά να διακοπεί η ροή του προγράμματος με έκτακτα δελτία…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Μετά τη φωτιά» – Η έκρηξη σόκαρε τους τηλεθεατές. «Χριστέ μου κάηκε ζωντανός»

Μεγάλη Ανατροπή με τον θάνατο της Δοκίμου – «Καμία μανούλα να μην το βιώσει αυτό»