//

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in

OMGOMG

Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ο χειριστής γερανού που έπαθε ηλεκτροπληξία στην Αλεξανδρούπολη

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε τελικά η μεταφορά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου του 46χρονου χειριστή γερανού, που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από ηλεκτροπληξία.

Αρχικά και μετά την άμεση εισαγωγή του στην εντατική, όταν διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απ’ την περιοχή του Απαλού, όπου ο γερανός που χειριζόταν για εκφόρτωση σωλήνων φυσικού αερίου ακούμπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ο άτυχος χειριστής υπέστη ηλεκτροπληξία, οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί για την μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αφού έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ειδικό ασθενοφόρο για την διακομιδή παρόμοιων περιστατικών, ο 46χρονος  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ σοβαρή, τα εγκαύματα στο πρόσωπο είναι πολύ έντονα και γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η αντιμετώπιση τους σε ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων.

  • Άγνωστο παραμένει υπό ποιες συνθήκες ο γερανός ακούμπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης της ΔΕΗ που περνούν από την περιοχή, υπήρξε ηλεκτροπληξία και παράλληλα ο γερανός τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στην περιοχή εκτός από τα 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με 1ο Πυροσβέστες, που χρησιμοποιώντας ειδικό αφρό έσβησαν την φωτιά, έφτασαν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ γιατί από το ατύχημα προκλήθηκε διακοπή ρεύματος σε πολύ μεγάλο μέρος της Αλεξανδρούπολης, αλλά και η Αστυνομία, προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του ατυχήματος.

Η εταιρεία απομάκρυνε τον καμένο γερανό από τα καλώδια της ΔΕΗ και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, αν και η διακοπή ρεύματος για αρκετή ώρα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά παράλληλα συμβάντα με εγκλωβισμούς σε ασανσέρ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Εύη Βατίδου – «Με έχουν πει… φιλτραρισμένο τούβλο και ότι δεν ξέρω να παίρνω το 100»

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Πρώτα εκτέλεσαν τις δύο «επαφές» του. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία

Back to Top
close

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.