in

LoveLove

Στο μυαλό του Γιώργου Λιάγκα – Γιατί σκέφτεται την Ελεονώρα Μελέτη;

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα κάνει διάφορα σχέδια στο μυαλό του.

  • Μιλώντας με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά του μάθαμε διάφορα πράγματα σχετικά με το πως βλέπει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ενώ ήθελε πολύ τον περιορισμό της εκπομπής του σε δύο ώρες και με μόνο ενημερωτικά θέματα, το σενάριο να βρεθεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αμέσως μετά από εκείνον τον «χαλάει». Για καθαρά εγωιστικούς και ίσως εγωκεντρικούς λόγους.

Έτσι, προσπαθεί να «καταστρώσει» και μία εναλλακτική ώστε να πείσει τον ΑΝΤ1 ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ανανεωμένο τρίωρο infotainment πρωινό που θα μπορέσει και εμπορικά να έχει και να έρθει πρώτο.

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, καλοβλέπει μία συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη, την οποία θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί στο πλευρό του στην επικαιρότητα, στα gossip, στις συνεντεύξεις, ενώ μπορεί να επιφορτιστεί και πάνω της τα αμιγώς γυναικεία θέματα. Φυσικά σε μία τέτοια μεταγραφή, θεωρείται δεδομένη και η μετακίνηση του Κώστα Τσουρού στο πρωινό.

Όλα αυτά φυσικά είναι στο μυαλό του Γιώργου. Μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι από αυτά πραγματικότητα ή όχι. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Ακριβως οπως το λεει το αρθρο.Οπως τα σχεδιαζει ο Λιαγκας με το μυαλο του.Για την ακριβεια,καθε μερα ο ιδιος κυκλοφορει ενα νεο πιθανο σχημα και εχει ανακατεψει οτι πεταει και οτι κολυμπαει στην αγορα.Μαλλον ξεσκεπαστος παλι κοιμηθηκε.

Καίτη Φίνου – «Η μητέρα μου τον συμπαθούσε αλλά υποψιαζόταν ότι πήγαινε και με άλλες γυναίκες»

Σαλαμίνα – Σοκάρει ο ιερέας που βρίζει τους πιστούς