in ,

OMGOMG

Παρασκήνιο – Στο «κόκκινο» η σχέση Μπακοδήμου – ΣΚΑΪ για το μπάτζετ και τον Μαυρίδη

Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη σχέση της φυσικά με τον ΣΚΑΪ. Είναι αρκετά τεταμένη και όπως μου είπαν χαρακτηριστικά «το γυαλί όχι απλά έχει ραγίσει, έχει σπάσει». Τελευταίο επεισόδιο ήταν όπως σας έγραψα πριν λίγες μέρες αποκλειστικά το «άκυρο» που έριξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

  • Ούτε στα λεφτά τα βρήκε, ούτε και σε μια γενικότερη συμφωνία καθώς δεν του ενέκριναν την ταξιδιωτική εκπομπή ενώ αρχικά του είχαν δώσει ένα «ok», αόριστο μεν αλλά το είχαν πει. Η Μπακοδήμου ενοχλήθηκε με το χειρισμό του ΣΚΑΪ στο θέμα αυτό όπως και με τη μείωση του τελικού μπάτζετ της εκπομπής της. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τελικά να μην προσληφθεί άλλο άτομο αλλά να έχει πανελίστες – καλεσμένους. Ότι κάτσει δηλαδή.

Και φυσικά το late night που είχαν υποσχεθεί στην παρουσιάστρια δεν πρόκειται ποτέ να βγει στον «αέρα». Εάν τα νούμερα του «Γεια σου» παραμείνουν χαμηλά τότε πολύ δύσκολα η Μαρία Μπακοδήμου θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική σεζόν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Λογικο ειναι δεν μπορει οποιοδηποτε καναλι να πληρωνει μια εκπομπη που δεν τραβαει και στους Γκουνταραιους που εδωσε ο Σκαι δυο εκπομπες και τις πατωσαν , λαθος εκαναν οπως και οτι τους κρατησε ολον τον χρονο

  2. Η Μπακοδημου εως τωρα εχει δοκιμαστει σε απειρα κονσεπτ και πατωσε ,που σημαινει δεν αρεσει στους τηλεθεατες και δεν εχει γκελ. Ακομα και στο Just εβγαζε υπεροψια , χωρις ομως να μπορει να υποστηριξει εστω και αυτο!!!Με λιγα λογια ειναι ψευτικη και κανει μπαμ αυτο, δεν μπορει να προερχεσαι απο μια φτωχη,λαικη οικογενεια και να προσπαθεις να παριστανεις την μεγαλοκυρια,μου θυμιζει την μανταμ Σουσου

Χαλκιδική- Σάλος με την πονηρή «Μανάβισσα». Ποιος να το περίμενε ότι…

Ασημίνα Ιγγλέζου – «Δεν κάνω πολύ σ3ξ»