in

CryCry LOLLOL

Στο ίδιο έργο θεατές με πρωταγωνιστές τους “Γλύφτες” – Το κλεμμένο ρεπορτάζ για την Σταυροπούλου…

Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε πια, καθώς η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται για χρόνια.  Γράφουμε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ χωρίς φανφάρες της δήθεν τηλεοπτικής ανακάλυψης, αλλά με όλα τα στοιχεία της είδησης και μετά από 2-3 μέρες «σκάνε» διάφοροι “συνάδελφοι” (;) που παρουσιάζουν το ρεπορτάζ ως δικό τους.

  • Είναι αστείο για μια ακόμη φορά να βλέπουμε πως μας αντιγράφουν και βγαίνουν μετά στα παράθυρα οι άκυροι και δίνουν “αποκλειστικό” ρεπορτάζ. Άνθρωποι που δεν έχουν κάνει στην ζωή τους ποτέ μιντιακό ρεπορτάζ αλλά μόνο δημόσιες σχέσεις για να έχουν τηλεοπτικό στασίδι. 

Η ιστορία αυτή επαναλήφθηκε και στο θέμα σχετικά με το «άκυρο» της Βίκυς Σταυροπούλου στο «Μεγάλο Παζάρι» λόγω θεατρικών υποχρεώσεων. Το γράψαμε πρίν απο δύο μέρες (δες εδώ) , όταν όλοι έγκριτοι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έκαναν λόγο για κλεισμένη συμφωνία και απολάμβαναν τα γλειψίματα εκατέρωθεν. Για να μην το ανοίξω για πανελίστες που σαλιώνουν τα πόμολα με τάχα μου δήθεν μιντιακούς και δεν τους ξεπλένει μετά ούτε το πλημμυρικό φαινόμενο στην Ιταλία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Στην εκπομπή της Σκόρδοστουπι έχει έναν τέτοιο….όπως ο μπουλούκος που ήταν μαζί της από το alter

  2. Αν δεις το πανελ της Μπακοδημου ειναι ακριβως αυτο που περιγραφεις, το ιδιο το πανελ της Καινουργιου εκτος ελαχιστων , ολοι γλειφουν τα παπουτσια των παρουσιαστων o Γκουνταρας και ο Πουλοπουλος με ιδιατερο ζηλο και τους κ@λους των ηθοποιων και τραγουδιστων!!Νιανια θεματα , τεμπελιο και γλειψιμο δεν σηκωνονται απο την καρεκλα τους επ ουδενι

  3. Δεν νομιζω οτι ειναι αυτος στην Σκορδα αλλα ο Γεωργιαδης παιζει αριστα αυτον τον ρολο.Αρχισε να παιρνει μπρος ξανα η Χριστοπουλου ,ο δε Βουρακης αδικειται δεν ξερω ποιος τον μαζεψε και δεν λεει ευθαρσως την γνωμη του οπως πριν , αλλα λειπουν τα επιχειρηματα του.Ετσι η Γραμμελη που δεν ξερει που παταει και που βρισκεται , που γλειφει οτι βρει μπροστα της και θρασυδειλα επιτιθεται μονο εκει που την παιρνει ,που αυτοαναιρειται καθε δευτερολεπτο λεπτο και λεει οτι μακακια της ερθει στο κεφαλι , δεν εχει απεναντι της εναν εξυπνο και συγκροτημενο αντιλογο οπως του Βουρακη. Ευτυχως δεν ντυνεται πια σαν μποζουξου της Εθνικης οδου

Παρασκήνιο Mega – Πήρε μεταγραφή τον Γιάννη Στάνκγολου, αλλά…

Έρευνα – Αυτές είναι οι πιο δυστυχισμένες χώρες του κόσμου. Που βρίσκεται η Ελλάδα;