in

CryCry OMGOMG

Στο φώς τα στοιχεία για το τροχαίο με θύμα τον πρωταθλητή Ντένις Γκιούρα

Βαρύ είναι το κλίμα στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας από τον θάνατο σε τροχαίο του 25χρονου δρομέα, Ντένις Γκιούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη στροφή μετά την έξοδο από το πρώτο τούνελ στο ρεύμα προς Ταμπάχανα της μικρής περιφερειακής της αχαϊκής πρωτεύουσας.

  • Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος με πληροφορίες που επικαλείται το pelop να αναφέρουν ότι ο 25χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν το αυτοκίνητό του κατέληξε στις μεταλλικές μπάρες του διαχωριστικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μοιραίο τραύμα στον αυχένα του αθλητή ενδεχομένως να μην οφείλεται στην πρόσκρουση, αλλά σε χτύπημα που προήλθε από το «άνοιγμα» του αερόσακου του οδηγού.

  • Σημειώνεται, δε, ότι όπως προέκυψε από την αυτοψία της Τροχαίας τα ελαστικά του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 25χρονος Ντένις βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

Η απώλεια του «χρυσού» παιδιού του στίβου της Πάτρας, Ντένις Γκιούρα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συναθλητές του και παράγοντες του αθλητισμού. Ολοι όσοι τον γνώριζαν, κάνουν ειδική μνεία στο ήθος, τη σεμνότητα και την εργατικότητα που τον χαρακτήριζαν με την κηδεία του να προγραμματίζεται για το Σάββατο στην Αλβανία.

  • «Ηταν σπουδαίος, εργαζόταν το πρωί, για να βοηθήσει την οικογένεια του, όπως και ο αδελφός του Αουρέλ και μετά μαζί έρχονταν στην προπόνηση» δήλωσε συντετριμμένος ο προπονητής του στον Εσπερο 2004, Γιώργος Κουβαράς και πρόσθεσε: «Από μικρό παιδάκι ήταν μαζί μας. Τι να πεις; Δεν υπάρχουν λόγια…»

Ο Ντένις Γκιούρα είχε κερδίσει έξι μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το χάλκινο στα 10.000 μ. Εφήβων και το ασημένιο στα 5.000μ. Εφήβων το 2016. Το χρυσό στα 10.000 μ. Εφήβων, το ασημένιο στα 5.000 μ. Εφήβων και το χάλκινο στα 10.000 μ. Νέων Ανδρών το 2017. Ακόμη είχε πανηγυρίσει το ασημένιο στα 8.000 μ. ανωμάλου Νέων Ανδρών το 2018.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Τέμπη- Προειδοποιεί ο Λύτρας. «Οι συγγενείς των θυμάτων να μη δεχτούν τις αποζημιώσεις»

Μαϊμού η επιστολή του Αρχηγού της Αστυνομίας – Κακοποιοί εξαπατούν πολίτες