in

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Γεωργούλης – Ξεκινά η διαδικασία για την άρση ασυλίας του

Μια αποκάλυψη για τον Αλέξη Γεωργούλη έκανε το βράδυ της Τρίτης η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρά, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Πιο συγκεκριμένα η ίδια παρουσίασε ένα ρεπορτάζ, στο οποίο ανέφερε πως ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στις Βρυξέλλες, μετά το σάλο που έχει προκαλέσει η είδηση για την καταγγελία εις βάρος του.

  • Ο Αλέξης Γεωργούλης ταξίδεψε στις Βρυξέλλες προκειμένου να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του αλλά για να καταθέσει στην Βέλγικη δικαιοσύνη. Επιπλέον σύμφωνα με την Μαρία Ψαρά, σήμερα 25/4 ορίστηκε εισηγητής για να ερευνήσει τον φάκελο του Ευρωβουλευτή και ηθοποιού που αφορά την άρση της ασυλίας του.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης εθεάθη στις Βρυξέλλες ήρθε προφανώς για να οργανώσει τις επόμενες κινήσεις του και για να καταθέσει στην Βελγική δικαιοσύνη και για τις διαδικασίες άρσης ασυλίας του. Σήμερα ορίστηκε εισηγητής για τον φάκελο του στη νομική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρόκειται για τον Πολωνό Αντρέϊ Χάλιτσκι, ο οποίος θα διαβάσει τον φάκελο του Αλέξη Γεωργούλη και θα εισηγηθεί στους συναδέλφους του, θα καλέσει την επιτροπή και τον ίδιο τον Αλέξη Γεωργούλη αν θέλει να καταθέσει την δική του άποψη και την δική του πλευρά στην επιτροπή. Στη συνέχεια ο εισηγητής θα εκδώσει μια δική του απόφαση για το αν πρέπει να αρθεί η ασυλία. Την τελική απόφαση θα την λάβει η ολομέλεια ενώ είναι μια χρονοβόρα διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψαρά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κλέλια Ανδριολάτου – Δείτε τη να κατεβάζει επιδεικτικά το εσώρουχό της…

Η αποκάλυψη του Λούλη για την Μακρυπούλια – «Πρώτη φορά το λέω! Μεταξύ εμού και της Ζέτας…»