in

LoveLove

Στην κορυφή του κόσμου ο Στεφανουδάκης – «Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας»

Οι ελληνικές επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ που διεξάγεται στο Παρίσι συνεχίζονται, με τον Μανώλη Στεφανουδάκη να κατακτά την κορυφή του πλανήτη και να χαρίζει στην χώρα μας την πέμπτη Παραολυμπιακή πρόκριση για τους Αγώνες του 2024.

Ο Κρητικός Γίγαντας έχει συμμετάσχει σε πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα κι έχει στην κατοχή του 3 Χρυσά μετάλλια (Ντόχα 2015, Λονδίνο 2017, Παρίσι 2023), 1 ασημένιο (Ντουμπάι 2019) κι 1 χάλκινο (Λυόν 2013). Η διαχρονική του παρουσία στο βάθρο των νικητών κάνει την χώρα μας περήφανη

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά οι κόποι και η προσπάθεια μας ανταμείφτηκαν με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η πορεία μας σταθερή στο χρόνο και στα μετάλλια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη της  Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και στον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη, οι οποίοι βρίσκονταν στις κερκίδες και με την θετική τους ενέργεια με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε μένα και στην προσπάθεια μου. Και τέλος ευχαριστώ τον “αδερφό” και προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σάλος στο Παγκράτι – 19χρονη κατήγγειλε το αφεντικό της για ασελγείς πράξεις

Αγωνία στη Λευκάδα – Αγοράκι κατάπιε σφήκες πίνοντας πορτοκαλάδα