in

Ούτε βλέμμα – Στην ίδια “αρπαχτή” βρέθηκαν Παναγιώταρου και Σχίζας

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύντροφός της, Στάθης Σχίζας.

  • Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που διατηρεί ακόμα στα κοινωνικά δίκτυα με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο, ενώ διευκρίνισε πως δεν έχει κοινό τατουάζ με τον Στάθη Σχίζα. Από τη δική του πλευρά, ο πρώην νικητής του «Survivor» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει καμία παρεξήγηση ανάμεσά τους.

«Το παρελθόν είναι ιερό, μου αρέσει να το στηρίζω, να στηρίζω κάθε επιλογή μου. Ό,τι κι αν έγινε, όπως κι αν έληξε, οπότε δεν μου αρέσει να το σβήνω. Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον κύριο Στάθη Σχίζα. Με τον πρώην σύζυγό μου έχω ένα κοινό τατουάζ» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

  • Παράλληλα, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε: «Μόλις μπήκα, δε πρόλαβα να μιλήσω στην Αλεξάνδρα. Δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση ανάμεσά μας, όλα καλά είναι. Δε ξέρω αν θα της στείλω για χρόνια πολλά στις γιορτές που είναι και τα γενέθλιά της. Σε ανθρώπινο επίπεδο είμαστε μια χαρά. Τώρα μιας και είναι εδώ, θα πάω να τη ρωτήσω αν είναι να της στείλω για χρόνια πολλά».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το τελευταίο αντίο στην 19χρονη – Οργή για την στάση του αστυνομικού μετά το τροχαίο

Θρήνος – Νεκρός ξαφνικά ο πυροσβέστης Νίκος Χαϊντούτης