in

Στην φυλακή υπάλληλος γνωστού μεσιτικού γραφείου και ο ιδιοκτήτης του – Τι συνέβη;

Θύμα απάτης έπεσε ένας δικηγόρος θεσσαλικής πόλης, που απευθύνθηκε σε μεσιτικό γραφείο νησιού των Σποράδων, προκειμένου να αγοράσει ένα εξοχικό σπίτι. Η 35χρονη υπάλληλος, του… «έφαγε» την προκαταβολή 20.000 € και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, ενώ ο 72χρονος ιδιοκτήτης του γραφείου, καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε και άλλη προκαταβολή του πελάτη του ύψους 20.000 €, πριν ακόμη εκείνος κινηθεί δικαστικά σε βάρος τους.

  • Τέλος ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 37χρονος, πρώην σύζυγος της υπαλλήλου, στον τραπεζικό λογαριασμό της οποίας ήταν συνδικαιούχος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 μηνών.
    Συγκεκριμένα, αναζητώντας σπίτι σε νησί των Σποράδων ένας δικηγόρος θεσσαλικής πόλης, απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο και έδωσε αρχικά προκαταβολή 20.000 €, ενώ μετά από μερικούς μήνες του ζητήθηκε νέα προκαταβολή, που επίσης κατέβαλε.

    Ο καιρός περνούσε δεν υπήρξε επικοινωνία, διαμαρτυρήθηκε στο γραφείο, και ο ιδιοκτήτης του επέστρεψε την προκαταβολή των 20.000 € που είχε λάβει, πριν προχωρήσει σε μήνυση.
    Όσον αφορά στην υπάλληλο, όχι μόνο δεν τους επέστρεψε τις 20.000 € αλλά τον εξαπάτησε, καθώς κατέθεσε στον λογαριασμό του ποσό 2 €, και πλαστογράφησε αντίγραφο της πράξης, συμπληρώνοντας τέσσερα ακόμη μηδενικά, στέλνοντάς του το αντίγραφο του καταθετηρίου, για 20.000 €!

  • Όταν ο υποψήφιος αγοραστής σπιτιού κατάλαβε την απάτη κατέθεσε μήνυση και χθες στο εδώλιο κάθισαν η 35χρονη υπάλληλος, ο 72χρονος ιδιοκτήτης του γραφείου και ο 37χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας.
    Η 35χρονη κρίθηκε ένοχη για απάτη, πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, ο 72χρονος για απάτη και του επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών και ο 37χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παρά την εισαγγελική πρόταση για αθώωση καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 μηνών, όλες οι ποινές με αναστολή. Η 35χρονη στην απολογία της είπε ότι ήταν υπάλληλος του γραφείου και κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη για την απάτη

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΠΑΡΚΣ?

    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΝΑ ΠΕΙ

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

    Ή ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΝΔ.

    Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΛ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΘΕΙ ΣΗΜΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΝΔ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ HASTAG ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ TRENDS.

Μάριος Ιορδάνου – “Θέλω τη γυναίκα ίση και ανώτερη από τον άνδρα”

Κλάμα – Στέλεχος του ΑΝΤ1 πρότεινε συνεργασία Λιάγκα – Καγιά για το «Πρωινό». Ο πονοκέφαλος και το ανέκδοτο…