in

Στικούδη – Το απίθανο πάρτι γενεθλίων του μικρού Βύρωνα και οι πόζες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Κατερίνα Στικούδη, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό!Όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό αφού διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ενώ μόλις χθες γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του γιου της, Βύρωνα.Μάλιστα φρόντισε να κάνει τη μέρα των γενεθλίων του μπόμπιρα ξεχωριστή, παραγγέλνοντας πολύχρωμα γλυκά και μία υπέροχη διώροφη τούρτα με θέμα το Muppet Show!

  • «Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή και σ ευχαριστούμε γι’ αυτό !!Χρόνια πολλά Βυρωνάκι μας! The muppet show party!!» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σ’ αυτές η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια πόζαρε με αθλητικό λουκ και με την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σε πρώτο πλάνο.

Χαριτωμένη και πολύ χαρούμενη ως μανούλα, η Κατερίνα Στικούδη έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα την ημέρα των γενεθλίων του γιου της, όσο και ο μικρός, ζώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την γλυκιά περίοδο αναμονής για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρίλερ με τη δολοφονία επιχειρηματία – «Τον πήγαν στο Koυνουπέλι και τον έκαψαν» – Η γυναίκα-μυστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη ο δράστης της διάρρηξης στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δυο