in

Στη φυλακή ο 18χρονος αδελφοκτόνος – «Ήταν ατύχημα»

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 18χρονος ο οποίος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του με ψαλίδι το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα τους στη Νέα Σμύρνη.

Η απολογία του διήρκησε περίπου δυο ώρες και καθυστέρησε αρκετά αφού νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης οι συγγενείς του, η μαμά του, η γιαγιά του αλλά και η σύντροφος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός κατηγορούμενος σκότωσε τον αδελφό του καρφώνοντας ένα ψαλίδι στο στήθος ενώ αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε σύμφωνα με τη μητέρα και τη γιαγιά του μία μπλούζα.

Ο 18χρονος επανέλαβε όσα υποστηρίξει και προανακριτικά υποστηρίζοντας πως ο αδελφός του του έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο και εκείνος πήρε το ψαλίδι και τον χτύπησε για να αμυνθεί. Μάλιστα, φέρεσαι να είπε πως δεν ήθελε να του κάνει κακό και πως πρόκειται για ένα ατύχημα.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που έκριναν πως πρέπει να κρατηθεί προσωρινά για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας που του αποδίδονται.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Survivor – Spoiler: Οι διάσημοι που «πετάνε» για Άγιο Δομίνικο

Ξέσπασε η Καινούργιου – «Έπαθα σοκ, ντροπή σας και πάλι ντροπή σας, τι ψυχή έχετε;»