in ,

CuteCute

Στέψη Καρόλου – Έτσι έδωσε αίγλη σήμερα στην Καμίλα . Την μέχρι πρότινος ερωμένη του

Θυμάστε την ελληνική ταινία που ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος έλεγε και ξαναλέγε στη κινηματογραφική του σύζυγο «θα σε κάνω Βασίλισσα και αν δεν σε κάνω να πεσει το ταβάνι να με πλακώσει!»

 

Ο Κάρολος σήμερα αποφάσισε μαζί με τη Στέψη του να αποδώσει την μέγιστη τιμή στην αιώνια όπως φαίνεται αγαπημένη του για να μην πεσει «το ταβάνι να τον πλακώσει! Πριν όμως από αυτό, της έκανε και ένα μεγάλο δώρο όπως λέγεται ! Βγάλτε από το μυαλό σας, Μπιζου, γούνες, τιάρες και αυτοκίνητα! Αυτά είναι για τους απλούς νεόπλουτους αστούς !

 

Ο Κάρολος έπρεπε να δώσει αίγλη και τιμή στην αιώνια αγαπημένη του και τα συνόψισε όλα αυτά σε ένα πολεμικό θυρεό που θα «κουβαλάει» η βασιλικη συζυγος και στην επόμενη ζωή!

 

  • Ο 74χρονος μονάρχης απένειμε νέο οικόσημο-θυρεό στην Καμίλα, 75 ετών, όπως αποκάλυψε πριν λιγες ώρες το The College of Arms ή αλλιως το Βασιλικό Κολλέγιο των Οικοσημων που είχαμε δει και στις ταινιες του Bond, σύμφωνα και με το ενημερωτικό δελτίο του.

 

Για πρώτη φορά, οι βραχίονες του προηγούμενου θυρεού που είχε η Καμιλα από την μητέρα του Καρολου, τη Βασίλισσα Ελισαβετ, έχουν «ενημερωθεί» με το Στέμμα του Μονάρχη, μαζί με την «ενημερωμένη» ασπίδα του Βασιλιά Καρόλου στα αριστερά. Η δεξιά ασπίδα δείχνει τα «Arms of Shand», οπως λέγονται από την πλευρά της οικογένειας του πατέρα της Βασιλικής συζύγου , Ταγματάρχη Bruce Shand.

 

Η ασπίδα πλαισιώνεται από τον “Βασιλικό Λέοντα ” από τον Καρολο στα αριστερά και έναν κάπρο από την πλευρά του πατέρα της Ταγματάρχη Σαντ στα δεξιά.

 

Αυτά τα όπλα, οπως λέγονται, αντικαθιστούν εκείνα που είχε χορηγήσει προηγουμένως η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στην τότε Δούκισσα της Κορνουάλης στις 14 Ιουλίου 2005, κατά την διάρκεια των 58ων γενέθλιων της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Έκκληση από τους δικηγόρους της οικογένειας. Τι ζητούν

Φρικιαστικό ατύχημα στη Ρόδο – 54χρονος εργάτης καρφώθηκε σε μπετόβεργα