in

CuteCute LoveLove

Στέλλα Κονιτοπούλου για την τραπ μουσική – «Δεν μου αρέσει καθόλου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο η Στέλλα Κονιτοπούλου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια του νησιώτικου και παραδοσιακού τραγουδιού μοιράστηκε αναμνήσεις της από τα παιδικά χρόνια και εμπειρίες από τα καλοκαιρινά πανηγύρια ανά την Ελλάδα.

  • «Θεωρώ ότι γεμίζουν τα χωριά με κόσμο και όλοι περιμένουν πώς και πώς τα καλοκαιρινά πανηγύρια για να διασκεδάσουν. Βλέπεις στα σοκάκια παιδιά να παίζουν, κόσμο να χορεύει, γίνονται όλοι μια παρέα», περιγράφει η Στέλλα Κονιτοπούλου.

«Όταν πρωτοξεκινούσα, ήμασταν μόνο μία οικογένεια που κάναμε αυτό με τα πανηγύρια. Θυμάμαι στη Νάξο στο χωριό μου είχα φοβερό τρακ, γιατί έλεγα ότι οι χωριανοί μου έχουν «αυτί» και θα με ακούσουν να τραγουδάω. Πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα όμως που δεν το ευχαριστήθηκα. Τραγουδούσα από τις 9 το βράδυ μέχρι την άλλη μέρα», θυμάται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

  • «Από κάποιο σημείο όταν πίνουν και περνάει η ώρα, κάποιοι… ξεφεύγουν. Αυτά συμβαίνουν παντού», τονίζει η Στέλλα Κονιτοπούλου για τα ευτράπελα που έχει συναντήσει στα πανηγύρια ανά την επικράτεια.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη σύγχρονη μουσική και την έφεση των νέων στην τραπ, η Στέλλα Κονιτοπούλου επισήμανε:

  • «Έχουν γίνει πιο εμπορικά τα τραγούδια σήμερα, έχουν συμπεριλάβει ηλεκτρικά όργανα, που δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι λάθος αυτό. Εγώ ακολουθώ πιστά την παράδοση. Τον ήχο που θα σου βγάλει ένα φυσικό όργανο, δεν μπορεί με τίποτα να σου τον βγάλει ένα ηλεκτρικό όργανο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεκαπενταύγουστος- Έρημη πόλη η Αθήνα… άδειοι δρόμοι και ελάχιστοι τουρίστες

Ανήμερα της Παναγίας… άγριο έγκλημα πάθους με 58 μαχαιριές. «Μου έλεγε… έλα να την βρούμε»