in

Στέφανος Κασσελάκης για “κρατίδιο στην Κύπρο”- “Ήμουν κουρασμένος, βεβαίως είναι ψευδοκράτος”

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.9.2023) ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα βίντεο, θέλησε να τονίσει πως το γεγονός ότι αποκάλεσε το ψευδοκράτος στην Κύπρο «κρατίδιο» ήταν ένα λάθος λόγω της κουράσης.

  • Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», ανέφερε πως είναι «απαράδεκτο» το «να μην απαντά ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο».

Λίγες ώρες μετά ο Στέφανος Κασσελάκης, μ ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να διορθώσει τη δήλωση για τα Κατεχόμενα, τα οποία χαρακτήρισε «κρατίδιο».

  • «Δε θα με δείτε ποτέ να κρύβομαι. Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά. Χθες, μέσα στην κούραση και αϋπνία της περιοδείας, αυτό έπαθα. Ας μην ανησυχεί κανείς. Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα. Είναι θέμα δύο μηνών εξάσκησης. Το πρόβλημα είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός 4,5 χρόνια, δε βρήκε μια λέξη να πει – ούτε καν την έψαξε – απέναντι στην προκλητικότητα του Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρη η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη

  • «Δεν θα με δείτε να κρύβομαι ποτέ. Ξεριζώθηκα όταν ήμουν 14 χρονών. Είμαι πίσω στον τόπο μου, μόνιμα μόλις μερικούς μήνες. Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά. Χθες, μέσα στην κούραση και την αϋπνία της περιοδείας, αυτό ακριβώς έπαθα. Βεβαίως είναι ψευδοκράτος. Τα Κατεχόμενα. Η πληγή στην καρδιά του Ελληνισμού. Τα συνφραζόμενα, η διόρθωση που έκανα μέσα στη δήλωση μου και το περιεχόμενο της ομιλίας μου πριν, ήταν όλα ξεκάθαρα.

Ας μην ανησυχεί κανείς. Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα. Είναι θέμα δύο μηνών εξάσκησης. Για εμένα οι ελληνικές λέξεις έχουν και ελληνικό νόημα μέσα τους. Το πρόβλημα είναι πως ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός 4,5 χρόνια, δεν βρήκε μια λέξη να πει – ούτε καν την έψαξε- απέναντι στην προκλητικότητα του Ερντογάν για την αναγνώριση του ψευδοκράτους.

  • Εκείνος ζητά αναγνώριση και ο Μητσοτάκης συναντιέται μαζί του και χαμογελά. Τη Δεξιά και την Ακροδεξιά την έχει πληρώσει οδυνηρά η Κύπρος το 1974. Η πατριωτική σύγχρονη Αριστερά θα είναι εδώ για να αποτρέψει κάθε πιθανότητα πονηρού συμβιβασμού ή συμψηφισμού στα νησιά του Αιγαίου, στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο και βεβαίως στην Κύπρο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Γι αυτο αποφευγει την πολιτικη αντιπαραθεση με την Αχτσιογλου . Το μονο που εχουμε απο αυτον ειναι το λαιφ σταιλ και την σχεση του με τον συντροφο του. Αυτο προβαλλει ολον αυτο τον καιρο . Οι πολιτικες του θεσεις ασαφεις και ανυπαρκτες, παρολα αυτα εγινε δημοφιληε εξ αιτιας ολων των προηγουμενων

    • Ο Στέφανος ειναι φυτευτός απ’ τον Αλέξη. Ένα δόλωμα είναι, μια βιτρίνα για να φανερωθούν οι προδότες του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη και του λαού. Και φανερώθηκαν. Η Αχτσιόγλου είναι μέσα στους προδότες της ομπρέλας που υπονόμευσε τον Αλέξη. Ο Στέφανος είναι καινούργιος στην πολιτική. Δεν θα ήταν σωστό να κάνει debate. Θα μάθει με τον καιρό. Θα αποκτήσει εμπειρία. Είναι πανέξυπνος άλλωστε.
      Οι θέσεις του Στέφανου είναι ξεκάθαρες και σωστές. Η προδότρα Αχτσιόγλου δεν έχει καθόλου ξεκάθαρες θέσεις και τα έκανε πλακάκια με το διεφθαρμένο σύστημα του Κούλη για το βόλεμά της, την καρέκλα και τα φράγκα. Σκασίλα της για τον λαό. Ο Κούλης δεν έχει κάνει ποτέ debate, πράγμα απαράδεκτο για έναν πολιτικό ο οποίος μάλιστα βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της πολιτικής. Δεν έχει ξανασυμβεί πουθενά στον κόσμο να εκλέγεται ΠΘ χωρίς debate. Μόνο στην Ελλάδα με Κούλη συνέβη αυτό. Κοίτα το δάσος και όχι το δέντρο, φίλε μου.

  2. Μας χάρισε και σήμερα άφθονο γέλιο ο Καραγκιόζης from USA!!!

    Αυτό είναι αισιοδοξία,να κάνεις καινούργιο συκώτι απο τα γέλια με τον ”φυτευτό” αχυράνθρωπο του ΑΛ6 ^_^

Συγκινεί ο Στέλιος Ρόκκος- «Όταν έπαθα έμφραγμα…»

Πανικός στον ΣΚΑΙ – Ο “Τροχός” παίρνει πίσω τα νούμερα του από τον Φερεντίνο…