in

Στέφανο Σαρτίνι – Γι’ αυτό σταμάτησε το “Bravo”. “Η σχέση μου με τη Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά

Συνέντευξη στην κάμερα του “Ακόμα δεν είδες τίποτα” έδωσε ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο ίδιος μίλησε για τα θρυλικά τηλεοπτικά show στα οποία ήταν μέρος, το “Ciao Antenna” και το “Bravo”.

“Πρωτοήρθα στην Ελλάδα για το Ciao Antenna, το ετοίμασα όλο από το μηδέν, δεν υπήρχε ούτε πλατό. Στην αρχή είχαμε πολύ κόντρα, εγώ προσπαθούσα να έχω τη Ρούλα Κορομηλά χαλαρή και να παρουσιάζει καλά. Κάναμε πολλά κάστινγκ, αλλά εγώ είδα τη Ρούλα από την τηλεόραση και πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το Ciao Antenna” είπε.

Περνώντας στο “Bravo”. ο Στέφανο Σαρτίνι δήλωσε: “Η σχέση μου με τη Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το “Μπράβο”. Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με τη Ρούλα. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναξε σε όλους. Στον τελικό του “Fame Story “με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση”.

Και πρόσθεσε: “Ήταν δύσκολο να μάθω ελληνικά. Στο πρώτο επεισόδιο του Ciao η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Πανικός! Μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη ΤΩΡΑ -Στη φυλακή ο γιος που κυνηγούσε με μαχαίρι τους γονείς του – Κρύφτηκαν σε εκκλησία

Ωρωπός ΤΩΡΑ -15χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του έξω από ΕΠΑΛ για ένα μπουφάν