in

CuteCute

Στεφανί Καπετανίδη – Tο «καταστροφικό» πάθος που…

Η Στεφανί Καπετανίδη, η οποία υποδύεται φέτος τη σύγκρια στη σειρά Η Μάγισσα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show. Η αγαπημένη «Αναστασία», η σύγκρια του Μιχαήλ Λάσκαρη αποκάλυψε τους λόγους που η ίδια απείχε τηλεοπτικά.

  • Συγκεκριμένα είπε: «Ερωτεύτηκα, έφυγα από την Αθήνα και πήγα στη Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια. Έζησα ένα καταστροφικό πάθος, δεν άντεξα και γύρισα πίσω».Όπως είπε στον Θεσσαλονικιό Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν πήγε Θεσσαλονίκη πήγε 8 ολόκληρα κιλά καθώς της αρέσει πολύ το φαγητό εκεί.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Ζούσα σε μία φάρμα στη Χαλκιδική, έγινα αγρότισσα. Το αποφασίσαμε με τον πρώην σύντροφό μου λόγω της κρίσης που υπήρχε τότε».

 

Η σχέση αυτή όμως τελείωσε και έτσι επέστρεψε στην Αθήνα όπου όπως είπε έχει βρει ξανά τον έρωτα και είναι ευτυχισμένη. Στη συνέχεια, η όμορφη Στεφανί μίλησε για τις ταινίες αλλά και την ιταλική σειρά που πρωταγωνιστεί και που θα προβάλλεται στο RAI 2 ενώ αποκάλυψε ότι πρόκειται άμεσα να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι. Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο ρόλο της και για τις εξελίξεις στο κάστρο της Μάνης στη σειρά Μάγισσα.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ και Θρήνος – Νεκρός ο Ηλίας Ρεφενές

Αιγάλεω ΤΩΡΑ – Πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο. Αγανακτισμένοι οι γονείς