in

LoveLove OMGOMG

Στάθης Σχίζας – «Όταν χώρισα, το παιδί μου δεν ήταν ούτε ενός έτους»

Στην παρέα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (1/2) ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 2022 μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες της, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και στον πρώτο του χωρισμό, όταν ήταν μόλις 21 ετών και πατέρας.

«Τα έχω ζήσει όλα εγώ. Με εμένα ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί το παιδί μεγάλωσε μέσα σε αυτό, χωρίσαμε όταν το παιδάκι δεν είχε χρονίσει. Δεν έχει εικόνες, δεν έχει μνήμες, οπότε μεγάλωσε με αυτό το μοντέλο, οπότε του ήταν και πιο εύκολο, όσο εύκολο μπορεί να είναι για ένα παιδί χωρισμένων γονιών», εξομολογείται ο Στάθης Σχίζας.

«Ήταν άλλη ηλικία, ήμουν 21 χρονών, ήμασταν παιδάκια. Δεν ήμασταν ώριμοι, οπότε ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα», παραδέχεται ο γνωστός επιχειρηματίας.

«Ο χωρισμός με την Αλεξάνδρα ήταν διαφορετικός. Το πιο δύσκολο κομμάτι στους χωρισμούς είναι η συνήθεια. Ναι, υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά η συνήθεια είναι πιο δυνατή από όλα», υπογραμμίζει ο Στάθης Σχίζας στη συνέχεια της κουβέντας.

«Τώρα όλα πηγαίνουν δόξα τω Θεώ καλά. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα, χαμογελάμε και είναι όλα τέλεια. Είμαι ερωτευμένος με τη… ζωή», δήλωσε κλείνοντας ο Στάθης Σχίζας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε στον επόμενο κύκλο του J2US.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κινητοποίηση της αστυνομίας για ύποπτο όχημα στο Κολωνάκι

Μέσω νέας ψηφιακής εφαρμογής η μείωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες για φυσικές καταστροφές