in

CryCry OMGOMG

Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ – «25 λεπτά πριν σκοτώσουν τον Γιώργο, του είπα το τελευταίο σ’ αγαπώ»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Mega καλημέρα» ήταν σήμερα η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ. Η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για τη γνωριμία τους το 1987, την κοινή τους πορεία και την μέρα που συνέβη το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του.

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε το 1987 στη σχολή δημοσιογραφίας, το 1990 γίναμε ζευγάρι και έκτοτε τη ζωή μας τη σταμάτησαν οι 13 σφαίρες που έφαγε ο Γιώργος, 20 μέτρα από το σπίτι μας. Εγώ ήμουν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν άκουσα κάτι. Ενημερώθηκα από μια γειτόνισσα που τραβούσε φωτογραφίες για να τις δώσει ως αποκλειστικό θέμα στον Γιώργο. Και δυστυχώς ήταν “πρωταγωνιστής” ο ίδιος ο Γιώργος. Ήταν σαν μια “μετωπική”, αλλάζει εντελώς η ζωή σου», είπε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

 

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ είπε στη συνέχεια: «Αυτά τα τρία χρόνια δεν πέρασα από το στάδιο του θυμού. Ήταν δεδομένο ότι ο Γιώργος τούς ενόχλησε. Ενόχλησε ανθρώπους που είναι παραβατικοί και φοβήθηκαν ότι ο Γιώργος θα τους κάνει κακό με τη δημοσιοποίηση κάποιων θεμάτων. Η έλλειψή του είναι κάτι μη διαχειρίσιμο. Μου λείπει η αγάπη του. Όταν έχασα τον Γιώργο, έχασα τον δρόμο μου. Έμεινα μόνη μου και δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο δρόμος που πρέπει να περπατήσω.

Δεν είναι κάτι το οποίο βελτιώνεται. Απλά από την απέραντη θλίψη η οποία νεκρώνει όλες τις άλλες λειτουργίες, παγιώνεται η απώλεια. Αυτό είναι το πιο πικρό κομμάτι, ότι δε θα τον ξαναδώ. Η αγάπη του μου λείπει. Είμαι μια γυναίκα που είμαι ευλογημένη στη ζωή μου, αγαπήθηκα πολύ, με έχει γεμίσει αυτό, αλλά είναι και η μεγάλη μου απώλεια».

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ ανέφερε επίσης: «Οφείλω και πρέπει να προχωρήσω, να είμαι αυτό που άφησε πίσω του ο Γιώργος. Το παιδί μας το λατρεύω, αλλά ο Γιώργος είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από το παιδί. Στα 31 χρόνια που ήμασταν μαζί η αγάπη μας ήταν τόσο δυνατή που μπορούσε και ξεπερνούσε το οποιοδήποτε εμπόδιο. Παρά τα τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, είχαμε μια τρυφερότητα. Πολλές φορές λέγαμε ‘σ‘ αγαπώ’, όχι όμως τυπικά. Η τελευταία φορά που του είπα “σ’ αγαπώ” ήταν 25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν. Με πήρε τηλέφωνο πριν φύγει από το στούντιο. Είναι σαν να σου ξεριζώνουν τα σωθικά, είναι μεγάλη ανατροπή».

Κλείνοντας, η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ θέλησε να περάσει ένα μήνυμα: «Αυτά τα ζευγάρια τα οποία… η καθημερινότητα μας φθείρει και πιανόμαστε από μικρολεπτομέρειες, ας κοιτάξει ο ένας τον άλλον, η αγάπη είναι το μόνο που μένει, όλα τα άλλα φεύγουν και η αγάπη είναι το πιο όμορφο και ιερό που μπορούμε να έχουμε στη ζωή μας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπείρα με φορολογικές απάτες – Η τριώροφη έπαυλη και οι εμπειρίες χλιδής του «εγκέφαλου»… λαμόγιου

Ελένη Τοπαλούδη – Αγωγή σε βάρος εκπαιδευτικού κατέθεσε ο Ροδίτης δολοφόνος της – Ζητά αποζημίωση 65.000 ευρώ