in

Σταμάτης Κραουνάκης – “Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε κι εκείνη μαζί μου”

“Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου”, παραδέχεται ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

  • Το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ο Τίγρης» παρουσίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, όπου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι του «Άδωνις» σε πρόσφατη συναυλία της, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το body shaming.

«Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω (στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη) για να μη λυσσάξετε. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε», δήλωσε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

  • «Εγώ κάθε φορά που λέω το τραγούδι στη λέξη «χοντρή» τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται», τονίζει ο συνθέτης.

    «Αυτό είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς και τα λοιπά… αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει. Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου», παραδέχεται ο Σταμάτης Κραουνάκης στη συνέχεια.

  • «Αυτό το τραγούδι αναφέρεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο υπαρκτό, αντρικό πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω. Είναι πασίγνωστο πρόσωπο και ήταν η αιτία για να γράψω το τραγούδι τότε», αποκάλυψε αμέσως μετά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρίτο «δώρο ζωής» στη Μαγνησία για το 2023- Μητέρα χάρισε τον νεφρό στον γιό της

Τραγωδία η χθεσινή τηλεθέαση για Λιάγκα – Σκορδά…