in ,

CryCry LOLLOL

Στα … τρία τα ελάχιστα εμπορικά του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Όλο το παρασκήνιο…

Την ώρα που η Καινούργιου απ’ ότι μαθαίνω «σαρώνει» στα εμπορικά για τη νέα σεζόν και ακολουθεί και η Τσολάκη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα κυνηγάνε με το … ντουφέκι.

  • Λογικό καθώς είναι και πολύ βαριά η θεματολογία της εκπομπής και έφυγε και η Μπαρμπαρίγου που πάντα είχε πακέτα μαζί της μαγειρικού ενδιαφέροντος ενώ φέτος δεν θα υπάρχει στο πλευρό του Λιάγκα κάποιο λαμπερό πρόσωπο πρώτης γραμμής για να τα παρουσιάσει.

Είναι γνωστά όσα έγιναν και με τη Νομικού και με την Κορινθίου και όσες κρούσεις έγιναν σε «Big Names» στις αρχές του καλοκαιριού έπεσαν στο κενό. Γι’ αυτό απ’ ότι μαθαίνω σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έπεσαν ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ και οι τιμές στον κατάλογο των εμπορικών. Αυτά λοιπόν θα χωριστούν στα τρία: Κάποια ευρύτερου ενδιαφέροντος (έχει ήδη το αυτοκίνητο) θα αναλάβει ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας και τα αμιγώς γυναικεία θα μοιραστούν ανάμεσα σε Ελένη Βουλγαράκη και Φωτεινή Πετρογιάννη.

  • Γιατί έχω την αίσθηση πως οι διαφημιζόμενοι θα τρέχουν παρακαλώντας στα πόδια της Καινούργιου από μήνα Νοέμβρη και μετά οπότε και κλείνονται τα μεγάλα ετήσια πακέτα; Ήρεμα ρωτάω…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Στ αρ#€€δια μας αν πέσουν ή δεν πέσουν εμπορικά στον Λιάγκα ή στην Κατίνα Καινούργια. Εμείς δουλειά και μεροκάματα θα έχουμε??????
    Αυτό μας ενδιαφέρει…..

Καιρός – Πολύ ισχυροί οι Βοριάδες σήμερα. Αυτές οι περιοχές απειλούνται με φωτιά

Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Τούμπαρε νταλίκα στον Κηφισό στο ύψος του Περιστερίου (Βίντεο)