in ,

LoveLove CuteCute

Στα πρότυπα του ΜΑΚΤV η ΕΡΤ2 – H τελική απόφαση για το μέλλον του καναλιού

Η απόφαση μαθαίνω πως πάρθηκε και μάλιστα ισχυρό μήνυμα ήταν η ψηφιοποίηση του σπάνιου εορταστικού προγράμματος με τη Μαρινέλλα, τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Γιώργο Μαρίνο που για πρώτη φορά είχε προβληθεί παραμονές Πρωτοχρονιάς του 1980 από την τότε ΥΕΝΕΔ και μεταδόθηκε και φέτος παραμονή Πρωτοχρονιάς από την ΕΡΤ2.

  • Το δεύτερο κανάλι θα είναι το Library Channel με σίριαλ, ντοκιμαντέρ και προγράμματα από το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ. Υπάρχει μάλιστα η σκέψη να προστεθεί στην πορεία και ένα ωριαίο δελτίο ειδήσεων την ημέρα που θα προβάλλεται παράλληλα και από το ERTNEWS. Ήδη στο πρόγραμμα του καναλιού δεν παίζουν μόνο πολύ παλιά σίριαλ και ντοκιμαντέρ αλλά και νεότερα όπως για παράδειγμα το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

    Το παράδειγμα του κλειστού Mega πριν περάσει στην Alter Ego αλλά και του MAKTV σήμερα που στην ουσία δείχνει επαναλήψεις του ΑΝΤ1 δείχνει πως υπάρχει ένα μικρό μέρος του κοινού που επιλέγει τις επαναλήψεις. Και βέβαια διατηρείται ένας τηλεοπτικός σταθμός στην κυριολεξία με μηδαμινό κόστος. Τα κανάλια λοιπόν μένουν ως έχουν: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και ΕΡΤΝΕWS.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Υπόγεια «κόντρα» Οικονομόπουλου – Αργυρού. Οι διαρροές και ο επόμενος χειμώνας

«Μετά την φωτιά» -«Βρισκόμαστε όλοι σε μια κατάσταση σοκ»