in

AngryAngry OMGOMG

Στα «μαχαίρια» το ζεύγος Μπέκαμ με τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν – Τι συνέβη;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν να υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ με την Μέγκαν Μάρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με την Daily Mail η φιλία τους «τελείωσε», με τον αστέρα του ποδοσφαίρου να έχει εξοργιστεί με τους ισχυρισμούς ότι διέρρευσε μυστικά για το πρώην βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, που είναι εδώ και χρόνια φίλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, φέρονται να κατηγορούνται για διαρροή πληροφοριών σχετικά με τους Sussexes. Πλέον, η φιλία τους έχει τελειώσει, σύμφωνα με μία πηγή που επικαλείται η The Mail, χωρίς όμως να την κατονομάζει.

  • Η πηγή είπε στη The Mail την Κυριακή ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι «εντελώς έξαλλος» μετά τις κατηγορίες που φέρεται να του απέδωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν, κατά τη διάρκεια μίας έντονης τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των ζευγαριών.

«Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι απίθανη», ισχυρίστηκε η πηγή που γνωρίζει όσα συνέβησαν.

Οι Μπέκαμ ήταν παρόντες στον γάμο του ζευγαριού το 2018 και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί» όταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε η ίδια πηγή.

Στον απόηχο του καβγά τους, η Μέγκαν φαίνεται πως αντικατέστησε την μία Βικτώρια (Μπέκαμ) με μια άλλη: την Βικτόρια Τζάκσον, μεγιστάνα των καλλυντικών και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Η Post απευθύνθηκε σε εκπροσώπους τόσο των Beckhams όσο και των Sussexes για σχόλια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η έντονη δυσοσμία κινητοποίησε τους συγγενείς – Βρήκαν νεκρό στην Λάρισα τον…

Φρίκη στην Αιδηψό – Εγκληματίας δηλητηρίασε 8 γάτες