in

OMGOMG

Στα «κάγκελα» ο Κάλλης με την απόφαση του Ποφάντη. Ζητά άμεσο ραντεβού με τον Λεβέντη…

Άλλο ένα μεγάλο λάθος ετοιμάζεται να κάνει ο ΑΝΤ1 με «καπετάνιο» τον Τζώρτζη Ποφάντη. Αναφέρομαι στην απόφαση να βγουν οι «Προδότες» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου και να ολοκληρώσουν την προβολή τους στα τέλη Ιουλίου.

  • Αυτή είναι η μέχρι στιγμής απόφαση στο Μαρούσι, αν και μαθαίνω πως ο Νίκος Κάλλης «τσινάει» και αυτή τη φορά δικαίως. Ο Κάλλης είναι ο παραγωγός του συγκεκριμένου ριάλιτι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει άμεσα ραντεβού με τον Γιώργο Λεβέντη ώστε να εισηγηθεί την προβολή του παιχνιδιού τον Σεπτέμβριο, καθώς εκτιμά την πρεμιέρα τον Ιούλιο αυτοκτονία.

Ο λόγος είναι ότι θα βγει τις μέρες που όλες οι μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές θα κοντεύουν να «ρίχνουν» αυλαία και το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι στο ζενίθ (Σασμός, γη της ελιας, Survivor, Master chef).

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Καλη αποφαση να προβληθει προς το τελος της σεζον , αλλωστε ειναι ενα τεστ για τον αν τσουλαει η οχι ενα προιον. ΟΠοφαντης παντως αμετακινητος , παρολο που ο ΑΝΤ1 εχει χασει πια την αιγλη του με τη κακη διαχειριση και επιλογες προγραμματων. Ο Λεβεντης επισης δεν προσεφερε κατι περισσοτερο σε αυτο, την Μενεγακη την σκεφτηκατε ως συμβουλο προγραμματος, που γνωριζει τον ΑΝΤ1 σαν το σπιτι της;

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Ξέφρενη νύχτα εργαζομένων και ευρωβουλευτών λίγες ώρες πριν από τις ολομέλειες

Άγιος Γεώργιος – Ο θρύλος πίσω από τις εικόνες στην παλιά εθνική οδό