in ,

OMGOMG CryCry LOLLOL

Στα δύο το STAR για το trash Breakfast – Πιάνει νούμερα αλλά…

Η έλευση Αϊβαλιώτη στο Breakfast του STAR έφερε νούμερα τηλεθέασης στο πρωινό του καναλιού αλλά δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό πρόγραμμα που είχε σχεδιαστεί.

 

  • Βέβαια το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν ταιριάζει γάντι στο δίδυμο των παρουσιαστών αλλά υπάρχουν στελέχη στα οποία δεν αρέσει καθόλου.

Άλλοι πιο τεχνοκράτες βέβαια κοιτούν μόνο τα νούμερα και την άνοδο που έχει η εκπομπή.

  • Η χθεσινή επίθεση στη Μαρία Κορινθίου δεν άρεσε… Ούτε στο κανάλι ούτε στην πιάτσα γενικότερα… Και οι κακές γλώσσες λένε πως υποκινήθηκε από το δίδυμο των παρουσιαστών. Χατζίδου – Παύλου έχουν τώρα περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με δύο μήνες πριν να παραμείνουν και του χρόνου στο πρωινό όμως τίποτα δεν έχει κλειδώσει. Αν βρεθεί άλλη λύση που θα είναι και συμφέρουσα οικονομικά θα αντικατασταθούν. Αν όχι θα παραμείνουν εκείνοι με αλλαγές βέβαια και στο μπροστά και στο πίσω. Αυτό όμως δεν πρόκειται να αποφασιστεί πριν τα μέσα Ιουνίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Εδωη Κενου κανει και λεει τερατα και τους ξενισε αυτο;Οταν οι αλλοι βγαινουν και μιλανε για ψευτικες προτασεις για το πρωινο του σταρ οπως πχ η Κορινθιου ,ενω η Χατζιδου ειναι ακομα στον αερα , αυτο δεν ενοχλησε;Χτυπημα κατω απο την μεση ηταν και καλα σταθηκαν τοσον καιρο με ολα αυτα που ακουγαν, για δηθεν αντικατασταση τους. Η Χατζιδου ειναι συμπαθεστατη , κραταει ισορροπιες , δεν βγαζει κακιες και ουτε ειναι σνομπ. Η αντιπαθητικη του πανελ ειναι κοπελα που ηρθε απο το πανελ της Μενεγακη, ξερολας χωρις λογο η μαλλον προσπαθει να ξεχωρισει αλλα με λαθος τροπο

Μαρία Ηλιάκη – «Όταν ήμουν στο μαιευτήριο έλεγα γιατί να μην είναι εδώ και η μητέρα μου»

Σπάνια εικόνα του Γεωργιάδη με τα αδέρφια του και τον γιο του Περσέα