Στα δικαστήρια σήμερα η Μουρτζούκου – «Δεν σκότωσα τον Παναγιωτάκη»

1 Min Read

Στα δικαστήρια της Αμαλιάδας βρέθηκε σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου, σε μια υπόθεση που έχει ήδη φορτιστεί έντονα. Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, πέρασε την πόρτα της Δικαιοσύνης δηλώνοντας μπροστά στις κάμερες: «Δεν σκότωσα τον Παναγιωτάκη».

 

  • Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ, κυρίως λόγω των ιατροδικαστικών ευρημάτων που κάνουν λόγο για ασφυξία. Ένα στοιχείο που βαραίνει καθοριστικά την έρευνα και μετατρέπει την υπόθεση σε ένα δύσκολο παζλ. Στο υπόμνημά της, η ίδια επιχειρεί να αποδομήσει το κατηγορητήριο.

 

Περιγράφει ότι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του παιδιού, αλλά όχι στον ίδιο χώρο τη στιγμή του περιστατικού. Υποστηρίζει πως έτρεξε όταν άκουσε φωνές και πως το παιδί είχε ήδη παρουσιάσει αδιαθεσία. Παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρχε ένταση και πίεση στο περιβάλλον εκείνης της ημέρας, στοιχείο που επιχειρεί να εντάξει στην υπερασπιστική της γραμμή.

 

Η διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Τα επόμενα βήματα και τα στοιχεία που θα προκύψουν θα καθορίσουν την πορεία της υπόθεσης. Γιατί σε τέτοιες υποθέσεις, η αλήθεια δεν λέγεται εύκολα. Αποκαλύπτεται.

 

 

 

Share This Article