in

OMGOMG

Στα χαρακώματα η Nova με Mega και ΑΝΤ1 – Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ή συμφωνία;

Η συμμαχία Alpha – Star – Nova είναι στην αναμονή μετά τη σύγκρουση Μαρινάκη – Κυριακού με Σόλακ και Σταθόπουλο. Μια μάχη για την οποία σας γράψαμε πολλά το καλοκαίρι.

 

Η Nova σταμάτησε τη μετάδοση των καναλιών Mega, ANT1 και ΜAK TV και, απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση, τονίζει ότι δέχεται να πληρώσει για τη μετάδοση του σήματος των τριών καναλιών με τη μέθοδο του Alpha, δηλαδή την καταβολή τιμήματος ανάλογα με τις επιδόσεις στην τηλεθέαση, βάζοντας όμως τον παράγοντα του αριθμού των συνδρομητών.

 

 

  • Σημειώνεται πως για την προηγούμενη εξαγορά του Alpha από την Motor Oil υπήρξε απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού κάτω από συγκεκριμένους όρους και με βάση αυτούς πορεύεται μέχρι σήμερα η αγορά της ιδιωτικής τηλεόρασης.

 

 

Οι συνδρομητές της Nova είναι περίπου 400.000 και της Cosmote είναι σχεδόν 648.000, άρα η αντίπαλη πλατφόρμα, σύμφωνα με την πρόταση, πρέπει να διαθέσει περισσότερα χρήματα. Η Cosmote TV έχει συμφωνήσει με τα τρία κανάλια να παραταθεί η ισχύουσα σύμβαση έως και το τέλος του έτους, με τους ίδιους όρους, και γι’ αυτό συνεχίζουν να προβάλλονται από την πλατφόρμα της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή (Τυπολογίες)

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έκτακτο – Νεκρός ο γνωστός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσάλτας

Η αλήθεια για την υγεία του Βασίλη Καρρά – «Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία…»