in

AngryAngry OMGOMG

Σποράδες ΤΩΡΑ – Είχε συλληφθεί για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος αφέθηκε ένας 64χρονος άνδρας που είχε συλληφθεί για σεξουαλική παρενόχληση δύο 14χρονων κοριτσιών στις Σποράδες.Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonotanews, ο 64χρονος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11/9) πλησίασε δύο μαθήτριες και τους προσέφερε 50 ευρώ για να τον αγκαλιάσουν.

 

Στη συνέχεια, αφού οι 14χρονες τον έδιωχνων αύξησε τη χρηματική του πρόταση στα 600 ευρώ, ζητώντας για αντάλλαγμα ερωτική επαφή.Το περιστατικό, όμως, βιντεοσκοπήθηκε από τη μία ανήλικη, η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της και την Τρίτη (12/9) κατέθεσε μήνυση.

 

  • Ο 64χρονος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.Την Πέμπτη (14/9), παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στην οποία ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι έκανε πλάκα και ότι μετάνιωσε για την πράξη του.Η μαθήτρια στην κατάθεσή της παρέθεσε τα γεγονότα και ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ακούμπησε την ίδια και την φίλη της στα γόνατα και όταν απομάκρυναν το χέρι του, εκείνος επέμενε να τις ακουμπά.

«Ένιωσα φόβο από τη συμπεριφορά του, μου φάνηκε παράξενη και τον βιντεοσκόπησα (…) Εκείνος είχε ένα πορτοφόλι και έβγαλε λεφτά και μας τα έδειχνε», κατέθεσε η 14χρονη.Στον 64χρονο επεβλήθη ποινή φυλάκισης 12 μηνών, ενώ το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Παράλληλα, διέταξε την έκτιση ποινής 30 ημερών, δίνοντας το δικαίωμα άσκησης έφεσης και αφέθηκε ελεύθερος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Λάθος διάγνωση έκαναν οι γιατροί στην Ελληνίδα που πέθανε από αλλαντίαση

Χάος στο νοσοκομείο «Μεταξά» – Αναβλήθηκε επέμβαση μετά τη χορήγηση αναισθησίας διότι…