in

AngryAngry

Σπείρα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. – Πουλούσε ναρκωτικά ακόμα και έξω από τον «Ερυθρό Σταυρό»

Μέχρι και σε νοσοκομεία είχαν απλώσει τα δίχτυα τους τα μέλη της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Οι δράστες δεν δίσταζαν να κάνουν αλισβερίσι ναρκωτικών έξω από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, ενώ στο φως έρχονται κι άλλες λεπτομέρειες για τις κινήσεις τους.

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον αρχηγό, που φέρεται ότι διατηρεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι και ένας πρώην αντιδήμαρχος Γαλατσίου και αντιπρόεδρος πολιτικού κόμματος που πρωτοστατούσε σε δράσεις αρνητών του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Οταν έχασε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας τη μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλετε ακόμα θανάτους και τρομοκρατία.

Περήφανος που δεν είχες εμβολιαστεί με το σατανικό εμβόλιο! Ο Θεός ξέρει και επιτρέπει. Η οργή του Θεού θα πέσει επάνω σας, που δεν αφήνετε τους παπάδες να διαβάσουν τον κόσμο πριν ταξιδέψουν… Μάρτυρες του Χριστού όλα τα θύματα της Εντατικής… Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνομά σου. Ελευθερία ή θάνατος, ρε μάνα!!!» Κατά τη διάρκεια των κατ’ οίκον ερευνών αρνήθηκε να δώσει τα κλειδιά ενός σπιτιού, παρά το σχετικό ένταλμα, και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών.

Ένα από τα… δραστήρια μέλη είναι και η 40χρονη με το προσωνύμιο «Αννα», η οποία δεν σταματούσε να διακινεί όλων των ειδών τα ναρκωτικά, με σημείο συνάντησης τον Ερυθρό Σταυρό. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την έπιασαν να πουλάει στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

  • Είναι χαρακτηριστικό ότι το ένα γραμμάριο ηρωίνη το πουλούσε τουλάχιστον 15 ευρώ, ενώ δεν δίσταζε να κάνει και τις αντίστοιχες συνεννοήσεις την ώρα που ανυποψίαστοι ασθενείς κατέφθαναν στα Επείγοντα:

Άγνωστος: Ωραία, ωραία… Ακου, να κατέβω τώρα γιατί βιάζομαι, ένα κομμάτι θέλω, πού να ’ρθω;

«ΑΝΝΑ»: Στα Επείγοντα του Ερυθρού.

Άγνωστος: Ε, στο… στα Επείγοντα εκεί πέρα, κατεβαίνω, ένα κομμάτι.

Τέλος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών «την έπεσαν» και σε έναν πρώην συνάδελφό τους που είχε το παρατσούκλι «Τζόνι». Το όνομα του απότακτου αστυνομικού πριν από μερικά χρόνια είχε εμπλακεί σε υπόθεση εξαφάνισης όπλων από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, χωρίς όμως ποτέ να κατηγορηθεί. Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του στην υπόθεση, φέρεται ότι είχε αυτόνομο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές έκανε ο ίδιος τα ραντεβού με τους πελάτες.

Ένα από τα ευρήματα που τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των ερευνών ήταν «ένα πιστόλι μάρκας GLOCK 17 με γεμιστήρα με 17 φυσίγγια και γεμιστήρα με 10 φυσίγγια και 3 κομμάτια κλείστρου για μετατροπή σε αυτόματο όπλο. Φέρει εμφανή ίχνη παραποίησης, που παραπέμπουν σε πιστόλι που κατέχει νόμιμα αστυνομικός», όπως αναφέρουν τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του ο ανακριτής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καινοτομία – Νέα μέθοδος ανοίγει τον δρόμο για αποκατάσταση της όρασης στους ανθρώπους

Νεκρή η καλλονή Χαρούλα Γεωργαντζά – Είχε βγει Β’ Σταρ Ελλάς