in

OMGOMG WTFWTF

Σπείρα με φορολογικές απάτες – Η τριώροφη έπαυλη και οι εμπειρίες χλιδής του «εγκέφαλου»… λαμόγιου

Πριν από λίγα χρόνια το εντυπωσιακό μοντέλο, σύζυγος του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας που φέρεται να έβαλε στο χέρι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο, δήλωνε πανευτυχής στο πλευρό του άνδρα που της έκλεψε την καρδιά.

  • Του ανθρώπου που σύμφωνα με τις αρχές, έστησε μαζί με τους συνεργούς του ένα δίκτυο που δραστηριοποιείτο στη διασυνοριακή απάτη στον ΦΠΑ και στη λήψη επιστρεπτέων προκαταβολών, μέσω σύστασης ανύπαρκτων, συναλλακτικά, εταιριών.

Η ζωή του ζευγαριού έμοιαζε να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Ο γνωστός επιχειρηματίας και το όμορφο μοντέλο γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής φίλης τους και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

 

  • Παντρεύτηκαν μέσα σ’ ένα χρόνο γνωριμίας με πολιτικό γάμο. Η νύφη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φορά ένα εντυπωσιακό χειροποίητο νυφικό με δαντελένιο πέπλο δώδεκα μέτρων.

 

Τότε ο επιχειρηματίας που σήμερα κατηγορείται ως ο αρχηγός του κυκλώματος που φέρεται να έστηνε απάτες με ΦΠΑ δήλωνε πανευτυχής εξηγώντας στις κάμερες τι σηματοδοτούσε για τον ίδιο ο γάμος τους.

Μάλιστα, ο 50χρονος σήμερα κατηγορούμενος επιχειρηματίας είχε μιλήσει και για τη διαφορά ηλικίας με την σύζυγό του.

Η έπαυλη του ζευγαριού

Τότε το ζευγάρι διέμενε σε μια πολυτελή τριώροφη οικία με ιδιωτική πισίνα, χρυσοποίκιλτα έπιπλα, χειροποίητα σαλόνια, αγαλματίδια και διακοσμητικά αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Αντίστοιχης αξίας ήταν και τα super cars του 50χρονου.

  • Πως όμως αποκτήθηκαν όλα αυτά;
  • Πως ζούσε το ζευγάρι μια ζωή γεμάτη πλούτο και χλιδή;

Χλιδή στην οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε η νταντά του ζευγαριού που ξάφρισε χιλιάδες ευρώ που είχαν κρύψει στην κρεβατοκάμαρά τους ο επιχειρηματίας και το μοντέλο.

  • Έχοντας υποψιαστεί τη δράση της αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού.

 

Τότε σκαρφίστηκαν ένα σχέδιο πως τάχα θα φύγουν οι δυο τους για ταξίδι στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο, ώστε οι κάμερες να καταγράψουν τις κινήσεις της νταντάς που είχε βάλει στο μάτι την περιουσία τους.

  • Πολυτελείς ήταν και οι συχνές αποδράσεις τους. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πριν από λίγο καιρό οι δυο τους βίωσαν μία μοναδική εμπειρία χλιδής σε κοινή τους απόδραση στη Βιέννη όταν ο επιχειρηματίας έκλεισε πριβέ τη μπουτίκ της Louis Vuitton για να διαλέξει η εκλεκτή της καρδιάς του πανάκριβες τσάντες και ρούχα του γνωστού οίκου μόδας.

 

 

Οι δυο τους φέρονται να έκαναν ανενόχλητοι τα ψώνια τους στο πολυτελές κατάστημα, τρώγοντας σούσι και πίνοντας σαμπάνια. Εμπειρία που συνοδεύτηκε από χιλιάδες ευρώ και που μέχρι σήμερα έχουν απολαύσει μόνο πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ και σταρ του Hollywood.

Εκτός από τη Βιέννη αγαπημένος τους προορισμός ήταν και το Ντουμπάι με το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά μπροστά σ’ ένα από τα διασημότερα επτάστερα ξενοδοχεία των Αραβικών Εμιράτων. Εικόνες που συνήθιζαν να ανεβάζουν στα social media.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου ως εγκεφάλου μίλησε στον Alpha και στην Ελισάβετ Οικονόμου, επισημαίνοντας πως η ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του φερόμενου ως εγκεφάλου είναι χάλια. «Ούτε σπίτι δεν έχει ο πελάτης μου, στο ενοίκιο μένουν. Και σας το λέω ευθέως, ότι τα οικονομικά τους δεν είναι αυτά που εμφανίζονται. Όταν έχεις συναλλαγές εκατομμυρίων, δεν δικαιούσαι να έχεις ένα πολυτελές αυτοκίνητο;» είπε μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ»

Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ – «25 λεπτά πριν σκοτώσουν τον Γιώργο, του είπα το τελευταίο σ’ αγαπώ»