in

CryCry

Σπαραγμός απο τους γονείς του Μιχάλη – «Πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω»

Aπαρηγόρητοι είναι οι γονείς και οι συγγενείς του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό.

  • Τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να βιώσει γονιός ζουν οι γονείς του Μιχάλη Κατσουρή, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τόσο άδικα το παιδί τους γιατί ανεγκέφαλοι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπόρεσαν να φθάσουν ανενόχλητοι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ αποφασισμένοι για άγρια επεισόδια χωρίς να διστάζουν να αφαιρέσουν και ανθρώπινες ζωές.

Η μητέρα του Μιχάλη που κατέρρευσε μόλις έμαθε για το παιδί της επιρρίπτει ευθύνες στο κράτος που «δεν προστάτευσε το παιδί μας» και επέτρεψε «να το δολοφονήσουν» ζητώντας ως ελάχιστη δικαίωση τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου.

  • Να βρεθεί ο δολοφόνος

Όπως σημείωσε, μιλώντας  η θεία και νονά του 29χρονου Μιχάλη Άννα Μελαχροινού, «η μαμά είναι με τα φάρμακα και θα συνεχίσει την αγωγή στο νοσοκομείο και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Η μαμά του μού είπε πως δεν θα ξαναδούμε το παιδί μας στο σπίτι, το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν τον Μιχάλη μας»

  • «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» λέει με τη σειρά του ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου οικογένεια και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή, με τους φίλους του να σημειώνουν πως εκείνο το βράδυ βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

  • Η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό από χθες, όταν κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του παιδιού της.

«Πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» – Η Ελευσίνα θρηνεί για το δικό της παιδί

  • Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελευσίνα, όπου ζούσε ο Μιχάλης με τη μητέρα του. «Σήμερα, η Ελευσίνα θρηνεί ένα δικό της παιδί. Ο Μιχάλης, φίλος της ΑΕΚ, είναι ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας. Ένα νέο παιδί, που πήγε να δει την ομάδα του και δε γύρισε ποτέ στο σπίτι του. Ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα. Καμία θέση στην κοινωνία. Καλό ταξίδι, Μιχάλη. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς και τους οικείους του» ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής, Αργύρης Οικονόμου.

Οι άνθρωποι που γνωρίσαν τον Μιχάλη μιλούν για «ένα πολύ καλό παιδί». «Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα και νερό για τα αδέσποτα έπαιρνε το καλοκαίρι. Τι να πει κανείς για εσένα! Καλό ταξίδι Μιχάλη».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Άγιος Παίσιος» – Από τις «Άγριες Μέλισσσες» πλέον Διάκονος στη σειρά του Mega

Δυστυχώς… Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της Λιζέτας Νικολάου- «Προσευχόμαστε για ένα θαύμα»