in

AngryAngry OMGOMG

Σπαραγμός από τη μητέρα της 2χρονης – «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί»

Τραγικό τέλος είχε – όπως σας γράψαμε από χθες – το 2χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε χθες στον Πύργο, καθώς εντοπίστηκε νεκρό. Η άτυχη μικρή εντοπίστηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Καταραχίου κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ.

Η καταρρακωμένη μητέρα του παιδιού μίλησε στα μέσα λίγη ώρα αφότου οι Αρχές βρήκαν το παιδί και δήλωσε πως η μικρή δεν πήγαινε ποτέ προς τα εκεί, ενώ είπε πως το παιδί δεν πλησίαζε το νερό γιατί το φοβόταν και δεν ήξερε μπάνιο.

 

Συγκεκριμένα η μητέρα είπε:

«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ».

Μάλιστα, προσέθεσε ότι «Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι , φοβόταν το νερό δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δυο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου» λέει η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού. «Είδαμε το κοριτσάκι με τα μάτια κλειστά και είχε χορταράκια στο κεφάλι του», είπε ένας άνδρας που διαμένει στον καταυλισμό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Εκτός πάνελ ο Βαρθαλίτης τη νέα σεζόν στο πρωινό του STAR;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Απολαύστε την με ζαρτιέρες