in ,

CryCry LOLLOL

«Σπάει» η συμφωνία των καναλιών για κοινή έναρξη του prime time – Πρώτος θα βγάλει ο ΣΚΑΪ τους «Πανθέους»

Τέλος στην κοινή συμφωνία των καναλιών για κοινή έναρξη της σεζόν.

  • Πλέον υπάρχουν ξεκάθαρα «απέναντι» στρατόπεδα και ο κάθε σταθμός θα χαράξει τη δική του στρατηγική. Πέρσι για όλα τα κανάλια υπήρξε κοινή ημερομηνία έναρξης του prime time: H Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Φέτος τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Κατά πρώτον το νήμα θα κόψει πρώτη η ΕΡΤ. Ίσως ακόμη και τη Δευτέρα 21 Αυγούστου ενώ κάποιες σειρές θα παίξουν λίγες μέρες πριν αποκλειστικά στο ERTFLIX όμως και ο ΣΚΑΪ φέτος δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει.

Οι «Πανθέοι» είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για το κανάλι και ήδη ακούγονται πολύ πρώϊμες ημερομηνίες όπως η Κυριακή 27 Αυγούστου και η Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Η «μάχη» φέτος θα είναι πολύ σκληρή τα λεφτά που έχουν πέσει σε όλα τα προγράμματα πολλά και δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη από κανέναν…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Ο σκάι θα πάρει κοινό απο αλφα, σταρ και αντέννα. Η ελια και το μέγκα εχει κοινο που δεν κουνιέται. Πολυ καλή αποφαση. Θα χει ο κόσμος χρονο να δει λίγα επεισοδια να μπει στην ιστορία ώστε να θέλει να το γυρίσει απο το σασμό στους Πανθέους. Αν βγουν νωρίτερα ακομα και με δύο επεισοδια την εβδομάδα, ο κοσμος θα του δωσει μια ευκαιρία. Εξαλλου και η πρεμιερα του σασμου ειχε γινει 4 ή 6 Σεπτεμβρίου. Αλλιώς θα πάνε άπατοι. Πέρσι αν είχε βγάλει νωρίτερα το γλυκάνισο μπορεί να μην έκανε 4%. Θα κανε 8% τουλαχιστον.

  2. Απο ενστικτο και μονο πιστευω οτι η σειρα αυτη δεν θα τραβηξει ,εννοω Οι «Πανθέοι» . Η επιλογη και μονο των ηθοποιων συναινει σε αυτο , οι δυνατες σειρες πχ που εκαναν επιτυχια, βασιστηκαν κυριως σε “αγνωστους” στο ευρυ κοινο θεατρικους ηθοποιους, αλλα παραλληλα ταλαντουχους και γνωστους στο θεατροφιλο κοινο. Το να παιξει ξανα πχ η Δανδουλακη, ενα χιλιοκαμμενο προσωπο, τι εχει να προσφερει σε ενα σηριαλ , οπου πια το κοινο ειναι επιλεκτικο , απαιτητικο και υποψιασμενο;

Πώς έγινες έτσι; Στην Σαντορίνη νεαρή ηθοποιός… τίγκα στις πλαστικές

Βίντεο ΣΟΚ – Οι νεκροί τσιγγάνοι κάτω από την ετοιμόρροπη γέφυρα λίγο πρίν γίνει το κακό