in

Σούρας κατά Συνατσάκη – «Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία μετά την γέννα του παιδιού της»

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε την Κυριακή στην εκπομπή «Μαμά – Δες» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και τον ερχομό της κόρης της, Ολίβια, ενώ απάντησε πρώτη φορά για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το φύλο του μωρού της, προκαλώντας αντιδράσεις.

  • «Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι, όπως νιώθει να είναι, όπως αισθάνεται να είναι, να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω σε αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνουν το παιδί να ξενίζω πολύ με αυτό που θα πω γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή. Εάν δεν είμαστε μαζί σε αυτό δεν πειράζει. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι, αυτό που θέλει η ψυχή του να είναι. Θέλω να πω με τους όρους του κοινωνικού του φύλου, αλλά δεν πρέπει να το πω. Είτε θέλει να εκφραστεί σαν γυναίκα, είτε σαν οτιδήποτε άλλο και να αυτοπροσδιορίζεται με έναν άλλον τρόπο, εγώ θα είμαι εκεί», δήλωσε.

Μία ημέρα μετά την προβολή της συνέντευξης, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας αντέδρασε στα λεγόμενα της παρουσιάστριας, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

  • «Η ΑΦΥΛΙΑ!!! Σουηδή τραγουδίστρια μιλάει για άφυλα παιδιά. Μετά την κατακραυγή ζητάει συγνώμη, ρίχνοντας το λάθος στα κακά ελληνικά! Σουηδικό βιντεάκι, ακατάλληλο για παιδιά, παρουσιάζεται στην τρίτη δημοτικού με ψυχολογικές συνέπειες για κάποιους μαθητές! Το υπουργείο σιωπά! Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία μετά την γέννα του παιδιού της. Αναιρεί και διευκρινίζει ότι «μπερδεύτηκε», όταν τα βέλη εναντίον της πολλαπλασιάστηκαν. Εμείς θα εξακολουθούμε να σιωπούμε;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Αναστασία – «Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το χάσω»

Τζωρτζίνα Λιώση για τον γάμο της με τον Ντένη Μακρή – «Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους»