in ,

CryCry LOLLOL

Σούπα το ντιμπέϊτ – Διαβασμένοι οι δημοσιογράφοι, απαντούσαν όπου ήθελαν οι αρχηγοί

Παρακολούθησα κάνοντας βέβαια ζάπινγκ και στον μεγάλο ημιτελικό του Champions League το ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών. Όχι μόνο δεν είχε διαφορά με τα προηγούμενα αλλά μάλλον θα το χαρακτήριζα και χειρότερο…

  • Οι δημοσιογράφοι ήταν διαβασμένοι αλλά ρωτούσαν πολλές φορές άσχετα πράγματα σε σχέση με την θεματική ενότητα στην προσπάθειά τους να βγάλουν είδηση. Η δε συμπληρωματική ερώτηση το λεγόμενο «follow up» απλά γελοιοποίησε τη διαδικασία καθώς ήταν ξεκάθαρα ευκαιρία των δημοσιογράφων για εξτρά ερώτηση. Από την άλλη οι πολιτικοί αρχηγοί απαντούσαν σε αυτά που ήθελαν αλλιώς χρησιμοποιούσαν το χρόνο τους για να απαντήσουν στους αντιπάλους ή να κάνουν εξαγγελίες. Κοινώς ο μπεν χουρ ενημερωτικός μαραθώνιος ήταν μια «σούπα» τελείως άνοστη. Την ώρα που τα ντιμπέϊτ παγκοσμίως έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και διοργανώνονται μέχρι και πολιτικά πάρτι γι’ αυτά στη χώρα μας είναι το πλέον βαρετό τηλεοπτικό προϊόν με παράλληλους μονολόγους που δεν έχουν καμία σημασία.

Σε λίγο θα δούμε και στα συγκεντρωτικά νούμερα τηλεθέασης πως τα πήγε το ντιμπέϊτ στην τηλεθέαση. Και εδώ σημασία μετά από χρόνια που σας γράφω για την τηλεθέαση θα έχει το «μικρό» και όχι το «μεγάλο» νούμερο. Δηλαδή με απλά λόγια απ’ όσους έχουν τηλεοράσεις πόσοι τις άνοιξαν για να δουν το ντιμπέϊτ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βιργινία Βεντουράκη – Μετά τη βίλα στην Τήνο, στο σφυρί και η μεζονέτα στη Φιλοθέη

Μεγαλώνει η οικογένεια του MVP – Τρίτο παιδί για τον Αντετοκούνμπο