in

AngryAngry OMGOMG

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της 39χρονης γυναίκας στα Χανιά

Θυμό και αγανάκτηση προκαλούν οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως με τις μελανιές που προξένησαν οι δυο φερόμενοι ως δράστες, ένας 46χρονος και ένας 49χρονος, στην 39χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό των Χανίων την περασμένη Πέμπτη.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες οι δυο άνδρες φέρονται να επιτέθηκαν στην 39χρονη γυναίκα, σύζυγο ενός εκ των δυο, προξενώντας της μελανιές στα χέρια. Παράλληλα από τα χέρια τους δεν γλίτωσε ούτε το ανήλικο παιδί της, το οποίο δέχτηκε και εκείνο λεκτική και σωματική επίθεση.

Σωτήρια ήταν εκείνο το βράδυ η παρέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν σε περιπολία και εντόπισαν το όχημα όπου επέβαιναν τα δυο θύματα και οι δυο φερόμενοι ως δράστες, το ακινητοποίησαν και έτσι κατάφεραν να γλυτώσουν τα δυο θύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες με τις μελανιές της 39χρονης

Η 39χρονη γυναίκα καθώς και το 12χρονο παιδί σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ζήτησαν να επιστρέψουν στην Αλβανία καθώς αισθάνονται τρόμο να παραμείνουν στην χώρα. Με αστυνομική συνοδεία, μετέβησαν στο λιμάνι της Σούδας τις προηγούμενες μέρες και από εκεί ταξίδεψαν για να επιστρέψουν στην Αλβανία.

Την ίδια στιγμή το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα μεσημέρι οι δυο φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν για το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για δυο αδέλφια, αλβανικής καταγωγής ηλικίας 43 και 46 ετών και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο ένας εκ των δυο έχει ποινικό παρελθόν και έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης για υπόθεση βιασμού.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του περιστατικού

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη , στον Πλατανιά Χανίων. Οι δυο φερόμενοι ως δράστες εθεάθησαν να βάζουν με τη βία σε αμάξι την 39χρονη γυναίκα του πρώτου, μαζί με το 12χρονο παιδί τους.

Προηγουμένως, οι δύο άνδρες είχαν επιτεθεί στην 39χρονη γυναίκα, βρίζοντας και χτυπώντας την, προκαλώντας της σωματική βλάβη, ενώ δεν ξέφυγε από τα χέρια τους ούτε το μικρό παιδί, το οποίο επίσης δέχθηκε τόσο λεκτική όσο και σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και τον θείο του.

Το όχημα που επέβαιναν εντόπισαν αστυνομικοί οι οποίοι το ακινητοποιήσαν και τότε το θύμα με την βοήθεια του google translate τους ενημέρωσε ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Βγαίνει σε πλειστηριασμό ξανά το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη – Πόσο μειώθηκε η τιμή

Ελεονώρα Ζουγανέλη – «Είναι ντροπιαστικό να ρωτάνε τον πατέρα μου αν θα κάνω παιδί»