in

AngryAngry OMGOMG CryCry

Σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της Lizzo – Ανάγκαζε χορεύτριές της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων

Αντιμέτωπη με πάρα πολύ βαριές κατηγορίες βρίσκεται η τραγουδίστρια Lizzo, καθώς τρεις πρώην χορεύτριές της κατέθεσαν σε βάρος της μήνυση.

  • Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη (01/08) από τις χορεύτριες Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez και περιλαμβάνει κατηγορίες για σεξουαλική, θρησκευτική και φυλετική παρενόχληση, διακρίσεις ακόμα και επίθεση.

 

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, διεθνή μέσα ενημέρωσης η Lizzo κατηγορείται ότι «προσκαλούσε τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών».Μάλιστα οι τρεις στις καταγγελίες τους ισχυρίζονται ότι σε ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις έκανε να νιώθουν άβολα όταν τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη και κατέληξαν στη δημοφιλή περιοχή Red Light.

 

 

  • «Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων» αναφέρει η μήνυση.Όπως διαβάζουμε μάλιστα, η 35χρονη Lizzo φέρεται να «πίεσε» και να «παρακίνησε» την μια εκ των τριών μηνυτριών να αγγίξει ένα από τα γυμνά στήθη των γυναικών που εργάζονταν σε ένα από τα κλαμπ.

 

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που προασπίζεται ένθερμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και «ηγείται» άτυπα του body positivity κινήματος στην παγκόσμια μουσική σκηνή, δεν έχει πάρει δημόσια θέση.Την ίδια στιγμή, η σκηνοθέτις Sophia Nahli Allison αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ της Lizzo το 2019, καθώς αντιμετώπισε κακομεταχείριση από εκείνη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

“Έφυγε” νωρίς πολύ αγαπητός γιατρός – Νεκρός ο Αντώνης Σπυριδάκης

Τραγωδία ΤΩΡΑ – Νεκρό κοριτσάκι 14 μηνών – Το ξέχασε η γιαγιά του μέσα στο αυτοκίνητο για 8 ώρες