in

OMGOMG WTFWTF

Σοκάρει ο κτηνίατρος που εξέτασε τα άλογα στα Γρεβενά – «Αφαιρέθηκαν με χειρουργική ακρίβεια τα άκρα, λείπουν 750 κιλά κρέας»

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είδε ο ιδιώτης κτηνίατρος που κλήθηκε να εξετάσει το κουφάρι των αλόγων που βρέθηκαν νεκρά και διαμελισμένα στα Γρεβενά.

Ο Φώτης Αμπατζίδης ήταν ο κτηνίατρος που κλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18.01.2024) από τις Αρχές και με προφορική εντολή από τον Εισαγγελέα Γρεβενών να εξετάσει τα νεκρά άλογα.

Όπως αναφέρει, τα άλογα έχουν πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο και το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως ακρωτηριάστηκαν. Με χειρουργική ακρίβεια αφαιρέθηκαν τα 4 άκρα από κάθε ζώο και το κρέας στην περιοχή της ωμοπλάτης.

«Βρήκαμε 4 νεκρά άλογα, εκ των οποίων τα 3 βρέθηκαν ακρωτηριασμένα. Με πρόχειρους υπολογισμούς το κρέας που λείπει από τα νεκρά ζώα είναι συνολικά περίπου 750 κιλά. Ο τρόπος που έγινε δείχνει πως όλα έγιναν για το κρέας» λέει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει εξηγώντας πως «αυτά που λείπουν είναι κομμάτια που τρώγονται. Έχουν αφήσει τα σπλάχνα και το κεφάλι. Ότι τρώγεται το πήραν. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα τα είχαν σκοτώσει μόνο. Φαίνεται πως έγινε πριν από περίπου 20-24 ώρες το πολύ. Ο τεμαχισμός φαίνεται να έγινε με επαγγελματικής φύσεως χασαπομάχαιρο, το οποίο και έκοβε πάρα πολύ καλά. Και σίγουρα τόσα κιλά κρέας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο».

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Μενεγάκη – «Το έχω ακούσει κι εγώ για μένα πριν από 10 χρόνια που έφτιαξα ξανά τη ζωή μου»

Ελένη Μενεγάκη για Πύρρο Δήμα – «Κι εγώ πριν από 10 χρόνια άκουσα “καλά αυτή προχώρησε κι έκανε και παιδί;”»