in

Σοκάρει η Αντουλινάκη – «Ο πατέρας μου είπε: καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με κόκκινο φωτάκι»

“Η τελευταία δουλειά που έκανα ήταν babisitter. Δεν μπορούσα να επιβιώσω μόνο με τα χρήματα από το θέατρο”, εξομολογείται η ηθοποιός.

  • Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη στιγμή που ανακοίνωσε στον πατέρα της πως επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, ακολουθώντας το επάγγελμα των ονείρων της.

«Έφαγα ξύλο, είχε γίνει κι αυτό. Είχαν μία άποψη, όχι μόνο οι γονείς μου, ότι σε αυτόν τον χώρο γίνονται πολλά. Χαρακτηριστικά ο πατέρας μου μού είχε πει: καλύτερα να σου ανοίξω ένα σπίτι με φωτάκι απ’ έξω. Είχαν την αίσθηση ότι αυτός ο χώρος είναι ένα μπ…δέλο», εξομολογείται η Μαρία Αντουλινάκη.

  • «Ήμουν όμως ένα ηθικό παιδί και αυτό το έβλεπαν και το καταλάβαιναν. Καταλάβαιναν ότι δεν θα έκανα ερωτικές σχέσεις για να αποκτήσω έναν ρόλο ή θα έπεφτα σ’ αυτό που φοβόντουσαν κατά βάθος. Πράγματι με τον χρόνο μαλάκωσαν και δέχθηκαν την επιλογή μου και αγάπησαν αυτό που κάνω», παραδέχεται η ηθοποιός στη συνέχεια.

«Κλείνω 30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και σίγουρα υπήρχαν στιγμές, ειδικά στην αρχή, που το μετάνιωνα. Όμως η χαρά που παίρνεις όταν βρίσκεσαι σε μία δουλειά και παίρνεις το χειροκρότημα από τον κόσμο και την αναγνώριση από τον χώρο σου είναι τόσο μεγάλη, που ξεχνάς όλες αυτές τις δυσκολίες. Τώρα πια δεν μπορώ να πω: αχ και να έκανα μια άλλη δουλειά. Νομίζω πως ήταν προδιαγεγραμμένο να γίνω ηθοποιός», δηλώνει σε άλλο σημείο η Μαρία Αντουλινάκη.

  • Έχετε κάνει άλλες δουλειές για να επιβιώσετε;

«Βέβαια. Η τελευταία δουλειά που έκανα ήταν babysitter. Έχω δουλέψει σε λάντζα, πωλήτρια σε καταστήματα, σε σοκολατερί. Δεν μπορούσα να επιβιώσω μόνο με τα χρήματα από το θέατρο. Ένα διάστημα δούλευα σε εκδοτικό οίκο, έκανα και τηλεόραση και θέατρο. Ήταν τόσο λίγα τα χρήματα που έπαιρνα ως ηθοποιός, συν την ανασφάλεια του τι θα γίνει μετά», απαντά η Μαρία Αντουλινάκη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Τέμπη – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέρφη τους

Ζέτα Μακρυπούλια – Βγάζει τα ρούχα της και προσπαθεί να ερεθίσει έναν άντρα…