in

CryCry

Σοκάρει η Καραβάτου – «Η μητέρα μου “έφυγε” ενώ άκουγε τη φωνή μου»

«Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο MEGA το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό ήταν σημαδιακό, ήταν σαν να μου έλεγε: Κατερίνα προχώρα», εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια και την απώλεια της μητέρας της που τη συγκλόνισε.

Πώς καταφέρνεις να μην πάρεις την ένταση της δουλειάς μαζί σου στο σπίτι;

  • Νοιάζομαι τους ανθρώπους που είναι εκεί, θα σκεφτώ πράγματα που έγιναν αλλά προσέχω οι δυναμικές που σχηματίζονται στο γύρισμα να μένουν εκεί. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια απόσταση, για να μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου σωστά. Έχει τύχει να συγκινηθώ πολύ με κορίτσια και να βάλω ακόμα και τα κλάματα.

Θα μου πεις, «δεν σου είναι δύσκολο εσένα»… Όχι, δεν είναι έτσι, δεν κάθομαι να κλαίω επειδή το φως είναι LED, υπάρχει κάποιος λόγος που κινείται το θυμικό μου και μού συμβαίνουν αυτά. Έχει τύχει και να εκνευριστώ πάρα πολύ αλλά θα το λύσω εκεί. Δεν θέλω να παίρνω τίποτα στο σπίτι μου. Θέλω να είμαι σωστή εκεί που βρίσκομαι και να έχω την ψυχραιμία, την αξιοπρέπεια και τη σταθερότητα να διατηρώ και τη θέση μου και το προϊόν όπως πρέπει.

Φέτος έχεις γυρίσει σελίδα στη ζωή σου, ξεκινάς νέο κεφάλαιο σε όλους τους τομείς. Πώς βλέπεις την Κατερίνα σε αυτό το κομμάτι;

Φέτος βλέπω την Κατερίνα να περπατά. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Φέτος βλέπω την Κατερίνα να προχωρά. Πέρασα ένα διάστημα που ήταν πολύ μουντό και πολλές φορές έχει υπάρξει και σκοτεινό. Δεν θα μπορούσα να το αποφύγω, ήταν εκεί και έπρεπε να το περάσω. Η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη αλλά μου χρειαζόταν αυτή η ολική επαναφορά. Μου χρειαζόταν ο χρόνος και τον πήρα για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου όπως θα έπρεπε, όπως θα ήθελα για τον εαυτό μου. Και βάζω πρώτο τον εαυτό μου, γιατί αν δεν είμαι εγώ καλά, δεν θα μπορούν να είναι καλά και τα παιδιά μου.

Οπότε έκανα μια μεγάλη προσπάθεια για να σηκωθώ γερή και δυνατή και να προχωρήσω μπροστά για τα παιδιά μου και για μένα. Αυτό θα μπορούσα να πω βλέποντας το τούνελ από το οποίο μόλις έχω ξεμυτίσει. Ήταν πολλές οι αλλαγές και πολλές οι απώλειες. Αυτό που μου είχε πει η ψυχολόγος μου, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας μου, είναι ότι αυτή ήταν η απόλυτη ενηλικίωση που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. 1μιση χρόνο τώρα πάλεψα να ενηλικιωθώ και νομίζω ότι είμαι σε ένα πολύ καλό σημείο.

Πρόλαβες να πεις στη μητέρα σου αυτά που ήθελες;

Ναι, με τη μητέρα μου είχα μία στενή σχέση από πάντα. Αυτό ήταν κάτι που είχε δημιουργήσει εκείνη, οπότε το ακολούθησα και αργότερα. Όταν μεγάλωσα, υπήρξαν τα πάνω και τα κάτω, αλλά έγινε η σχέση πιο ειλικρινής, γιατί μετά της έλεγα και πράγματα που δεν ήταν ωραία. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και με τον τρόπο που κατάφερα να είμαι δίπλα της όλο αυτό το πολύ άσχημο διάστημα και έτσι δεν έχω κρατήματα μέσα μου ότι έφυγε και δεν ήξερε.

Αισθάνομαι πολύ καλά που μπόρεσα να μεγαλώσω, να της τα πω και είμαι ευγνώμων που ήταν μαζί μου τόσο πολλά χρόνια. Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο MEGA το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό ήταν σημαδιακό. Άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση που έπαιζε στο δωμάτιο και έτσι έφυγε. Επέλεξε να φύγει τότε και αυτό το είδα σαν να μου έλεγε: Κατερίνα προχώρα. Θέλω πάντα να κάνω υπερήφανους και τη μητέρα μου και τον πατέρα μου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. To να χεις μονιμη καταθλιψη και να βαζεις τα κλαματα με το παραμικρο το χεις σκεφτει; Και εχεις κουρασει , πες τα στην ψυχολογο σου βαρεθηκαμε , τοσα προβληματα εχει η ανθρωποτητα , δεν θα ασχολουμαστε με το θυμικο σου

    • Η Καραβάτου μια χαρά είναι η γυναίκα. Μπορεί να έχει την τάση να γίνεται εύκολα απαισιόδοξη γιατί είναι ευαίσθητος άνθρωπος ή λόγω των δυσκολιών που μπορεί να της φέρνει η ζωή, αλλά σε γενικές γραμμές, είναι καλός, χαρούμενος, αισιόδοξος και πρόσχαρος άνθρωπος σε αντίθεση με εσένα το σκ@τόψυχο που λες κακίες για όλους και δεν χωνεύεις ούτε τα άντερά σου. Μέσα στην μιζέρια είσαι όλη μέρα ρε κακομοίρικο. Με τι κριτήριο θα κρίνεις εσύ τους άλλους βρε μανιοκαταθλιπτικό βλήμα. Τράβα για θεραπεία κι άσε τις διαγνώσεις για τον εαυτό σου. Επιστήμονα του κ@λου που θες να διορθώσεις και τους άλλους, τρομάρα σου. Εσύ δεν μπορείς να φτιάξεις ούτε τον εαυτό σου και ζεις μέσα στην δυστυχία. Κοίτα την δική σου καμπούρα και μην λοιδορείς ανθρώπους που και ζωή έχουν και σίγουρα πολύ καλύτερη από την δική σου την ανύπαρκτη ζωή.

    • Η γυναίκα, δόξα τω Θεώ, έχει τα λογικά της! 400 τα ‘χει! Ας έκανες κι εσύ την ζωή και την πορεία της! Εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα στην μίζερη ζωή σου! Κλείσε το στόμα σου το απύλωτο λοιπόν! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό, κεφάλα! Έλεος δηλαδή με την κακία σου και την παράνοιά σου!

    • Δεν συμπαθώ την Καραβάτου αλλά αντικειμενικά είναι αξιοπρεπής άνθρωπος που εκτιμώ και παραδέχομαι κάποια θετικά που έχει. Έπρεπε όμως να απαντήσω σε αυτή την ψυχανώμαλη την Anonymous την οποία θυμάμαι καλά ποια είναι, που τους κράζει όλους (με τι μούτρα και τι προσόντα άραγε…) γιατί της το χρωστούσα από χθες. Άντε να χαθείς, βούρλο που τολμάς να κρίνεις εσύ τους άλλους, βλαμμένο, βαρεμένο, κακιασμένο.

  2. Οι Αιγόκεροι όπως π.χ. η Καραβάτου και η Καίτη Φίνου είναι από την φύση τους απαισιόδοξοι. Δηλαδή αν και είναι χαρούμενοι άνθρωποι, η διάθεσή τους μπορεί να πέσει εύκολα. Πρέπει να έχουν πολύ θετικούς ανθρώπους γύρω τους να τους ανεβάζουν την διάθεση για να μην πέφτει ποτέ η ψυχολογία τους.

  3. Συγγνώμη φίλε ανώνυμε με τους ελληνικούς χαρακτήρες αλλά η βλαμμένη με ανάγκασε να υπερασπιστώ ακόμα και την Καραβάτου.

  4. Μιλάμε για πολύ προβληματική περιπτωσάρα. Σαν κακιασμένη γριά κάνει που της φταίνε όλα. Είναι αυτή η τρελή που λέει συνέχεια ότι χέστηκε. Όλο, χέστηκα και χέστηκα. Δεν έχει και τίποτα άλλο να πει. Φανταστείτε για τι μανιοκαταθλιπτικό άτομο μιλάμε. Έχει τόσο μίσος μέσα στην καρδιά της και τόσο περιορισμένους ορίζοντες πνευματικά που είναι πραγματικά για λύπηση η κακομοίρα. Περαστικά από καρδιάς! Σου εύχομαι να σου φύγει η αρρωστημένη τρέλα, η βλακεία και η κακία.

  5. Πολύ κουραστική η Καραβάτου, την είδα στην εκπομπή που παρουσιάζει και κορόιδευε μια παίχτρια γελώντας μαζί με άλλες, έδειξε ποσο κατίνα είναι, όλο αυτό το κατασκεύασμα με την ευαισθησία είναι γελοίο. Δεν μπορείς να φωνάζεις συνεχεια για το ποσο ευαίσθητος είσαι και πόση ατυχία και πόνο έχεις στην ζωή σου και στην πρώτη ευκαιρία να ξεσκίζεις μια άλλη γυναικα.

Αγωνία στην Αχαΐα – Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο επιβάτη στον Αλισσό

Πυροβολισμός στο Λαγονήσι – «Μη μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά». Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη