in

Σόκαρε η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala με τη μικροσκοπική μέση – «Έβγαλε ένα – δυο πλευρά;»

Σοκαριστική ήταν για πολλούς η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024, σε αυτή την τεράστια γιορτή της μόδας, όπου εμφανίστηκε με μια αφύσικα μικροσκοπική μέση. Η Κιμ Καρντάσιαν στο φετινό Met Gala φορούσε μια custom δημιουργία Maison Margiela σε ασημί χρώμα που αποτελούνταν από μια διάφανη φούστα και έναν στενό κορσέ, τόσο στενό που έκανε τη μέση της να μοιάζει σοκαριστικά μικρή. Φορούσε, επίσης, ένα μάλλινο ζακετάκι και ασημένιες γόβες Louboutin. Σοκαριστική ήταν για πολλούς η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024, σε αυτή την τεράστια γιορτή της μόδας, όπου εμφανίστηκε με μια αφύσικα μικροσκοπική μέση. Η Κιμ Καρντάσιαν στο φετινό Met Gala φορούσε μια custom δημιουργία Maison Margiela σε ασημί χρώμα που αποτελούνταν από μια διάφανη φούστα και έναν στενό κορσέ, τόσο στενό που έκανε τη μέση της να μοιάζει σοκαριστικά μικρή.

  • Φορούσε, επίσης, ένα μάλλινο ζακετάκι και ασημένιες γόβες Louboutin. Kάποιοι μιλάνε για άγρια μεταμόρφωση του σώματός της και άλλοι στα social media εκφράζουν την απορία τους. «Πόσα πλευρά αφαίρεσε η Κιμ;», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος στο «Χ». «Χριστέ μου, θα μπει στο νοσοκομείο μέχρι το τέλος της βραδιάς! Μήπως αφαίρεσαν ένα ή δύο πλευρά;;;», έγραψε κάποιος άλλος. Και η θεωρία περί αφαίρεσης πλευρών συνεχίστηκε και σε άλλα tweets. «Της αφαίρεσαν ένα πλευρό; Θεέ και Κύριε!». Κάποιος άλλος αναφέρθηκε στις σωματικές μεταμορφώσεις στις οποίες έχει υποβληθεί η Κιμ Καρντάσιαν στα προηγούμενα Met Galas. «Η Κιμ Καρντάσιαν το έκανε ξανά, αναρωτιέμαι πώς αναπνέει με αυτό #MetGala», έγραψε μια χρήστρια της πλατφόρμας, αναφερόμενη προφανώς στη μεταμόρφωση της ριάλιτι σταρ το 2022 όταν αδυνάτισε υπερβολικά για να μπορέσει να χωρέσει στο εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε.

Μήνες αργότερα, σε ένα επεισόδιο του The Kardashians που προβλήθηκε τον Νοέμβριο, αποκάλεσε μάλιστα τον εαυτό της «shapeshifter», καθώς έκανε ό,τι μπορούσε για να χωρέσει στο φόρεμα: «Κανείς δεν μας εμπιστευόταν – για χρόνια δεν έστελναν ποτέ δείγματα (σ.σ.: αναφερόταν στα δείγματα ρούχων μεγάλων οίκων τα οποία είναι σε εξαιρετικά μικρά νούμερα). Και μετά, μόλις έφτανα στο Παρίσι και δοκίμαζα τα δείγματα, έλεγαν: “Ω, περιμένετε, πραγματικά σας κάνει”. Οπότε, δεν ξέρω πώς να πείσω τον τύπο στον οποίο ανήκει το αυθεντικό φόρεμα της Μέριλιν ότι είμαι πολυμορφική». Συζήτηση για τη μέση-δαχτυλίδι που είχε πετύχει με κορσέ είχε γίνει και στο Met Gala του 2019.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φονική επίθεση στο Λονδίνο – Σχεδόν «αποκεφάλισε» το 14χρονο αγόρι ο δράστης με το σπαθί

Eurovision 2024 – Α’ Ημιτελικός – Αυτές οι χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό!