Σοκ στον Παναθηναϊκό – Χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

1 Min Read

Με σημαντική απουσία θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, καθώς η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους «πράσινους». Η απόφαση προέκυψε μετά τα όσα καταγράφηκαν στον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ στις αρχές Μαΐου.

  • Σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών και της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης σημειώθηκαν ρίψεις κροτίδων και πυροτεχνημάτων από οπαδούς του Παναθηναϊκού, γεγονός που οδήγησε στην επιβολή της τιμωρίας. Η ΔΕΑΒ υπογράμμισε ότι στόχος των αποφάσεων αυτών είναι η προστασία της ασφάλειας και η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Η απουσία του κόσμου θεωρείται μεγάλο πλήγμα για την ομάδα, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συνέχεια της σεζόν. Στον Παναθηναϊκό επικρατεί προβληματισμός, αφού η στήριξη της εξέδρας θεωρείται σημαντικός παράγοντας σε τέτοιες αναμετρήσεις υψηλής έντασης.

Οι φίλαθλοι εμφανίζονται απογοητευμένοι από την εξέλιξη, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον και η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ. Παράλληλα, το περιστατικό επαναφέρει τη συζήτηση γύρω από τη βία στα γήπεδα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αποφυγή παρόμοιων εικόνων στο μέλλον.

Share This Article