in

CryCry OMGOMG

Σοκ στον Έβρο – Σπαρακτικός ο πατέρας της 28χρονης Βίκης. «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά»

Ο πατέρας της Βίκυς, της νεαρής γυναίκας από το Τυχερό Έβρου η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα ζητάει απαντήσεις και περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της μοναχοκόρης του.

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς στο Star.

  • «Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα».

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον «λυγίζει». Μέσω του Star κάνει έκκληση για πληροφορίες. Zητά αν είδε κάποιος κάτι να το καταγγείλει στην Αστυνομία.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον κύριο Νίκο είναι πολλά. Όπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Όλη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φονικό στη Ρόδο – «Αυτός πατροκτόνος, εγώ αδελφοκτόνος». Οργισμένος ο αδελφός του κατηγορούμενου

Σαρώνουν γρίπη και κορονοϊός – Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν