in ,

LOLLOL CuteCute CryCry

Σοκ στον ΑΝΤ1 με την εκτόξευση του Open – Το κανάλι πέρασε μπροστά σε επίπεδο εβδομάδας

Πολύ κακό το κλίμα στον ΑΝΤ1 τις τελευταίες ημέρες αλλά και μεγάλη αγωνία για τη νέα σεζόν με τις πανάκριβες παραγωγές που έχουν παραγγελθεί και με αβέβαια φυσικά αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen.

 

  • Πως γίνεται ένα κανάλι που τις τελευταίες δύο σεζόν είχε να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα και τελικά να εκτοξεύεται στην τηλεθέαση είναι φαινόμενο… Κι όμως συνέβη… Την εβδομάδα 8,7% ήταν ο μέσος όρος του Open την εβδομάδα που μας πέρασε (17-23/7), 8,4% του ΑΝΤ1. Στο Γενικό σύνολο. Τα καμπανάκια έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν.

 

Όσο για το Open;

Υπάρχει απ’ ότι μαθαίνω αισιοδοξία. Που οφείλεται αυτή; Στο σταθερό διψήφιο του πρωινού παραγωγής Κοκλώνη, στην απόφαση Σασλόγλου να βάλει σε επανάληψη το βράδυ τον «Έρωτα φυγά» και στη ζώνη του για να μην μείνει ελεύθερη παλαιότερη κυπριακή σειρά σε πρώτη όμως μετάδοση, «Το μυστικό της πεταλούδας» και τέλος στην επιμονή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου για έμφαση στη διαρκή ενημέρωση και στα έκτακτα δελτία.

 

Πιο ενισχυμένη αυτή θα είναι η συνταγή του Open τη νέα σεζόν. Με δύο ψυχαγωγικές εκπομπές τις καθημερινές και δύο τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα, το δεύτερο κύκλο του «Έρωτα φυγά» και από τον Γενάρη του 23’ θα γίνει το μεγάλο άλμα. Με πολλές εκπλήξεις…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεν πάει το μυαλό σας – Απίστευτη μεταμόρφωση για πρωταγωνίστρια της σειράς «50-50»

Το αντίο του Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Μαριάννα – « Υπήρξε από τις σπάνιες περιπτώσεις Ελληνίδων…»