in

CryCry

Σοκ στο ποδόσφαιρο – Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος παράγοντας ακαδημιών

Το κλίμα στην Ιντερ είναι πολύ βαρύ και ο λόγος είναι ο θάνατος του 26χρονου Αλεσάντρο Νταλατόρε, ο οποίος ήταν παράγοντας των τμημάτων υποδομής.

Η ατμόσφαιρα στις τάξεις των Νερατζούρι ούτως ή άλλως δεν ήταν καλή μετά την ήττα από τη Γιουβέντους πριν μια εβδομάδα. Μια ήττα που έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Σιμόνε Ιντσάγκι, με την κριτική από Τύπο και οπαδούς να μεγαλώνει. Ολα αυτά, όμως, είναι απλά… τίποτα μπροστά στην πραγματικά άσχημη είδηση που ήρθε τώρα για τους Μιλανέζους. Μια είδηση που σόκαρε τους πάντες στο κλαμπ αφού ήταν ένα απρόσμενο και πολύ δυσάρεστο γεγονός. Πάντα είναι τέτοιο ο θάνατος και ειδικά όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, όπως ήταν ο Αλεσάντρο Νταλατόρε.

  • Ήταν 26 ετών και από το 2019 εργαζόταν στην Ιντερ και συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, ήταν ο επικεφαλής των ομάδων U11, U10 και U9. Παράλληλα, εδώ και λίγο καιρό είχε αρχίσει και μαθήματα για να πάρει τον τίτλο του προπονητή από την UEFA.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους μικρούς των Νερατζούρι και στους γονείς τους, οπότε τα άσχημα νέα σόκαραν τους πάντες. Πώς, όμως, έγινε το τροχαίο; Οπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, όλα έγιναν αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο Νταλατόρε τράκαρε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 24χρονη.

Η κοπέλα είναι εκτός κινδύνου, για τον παράγοντα της Ιντερ όμως το τροχαίο ήταν μοιραίο, αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ενα σοκ για τους Μιλανέζους, οι οποίοι ακύρωσαν όλους τους αγώνες των τμημάτων υποδομής που ήταν να γίνουν χθες (26/3).

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κι όμως αληθινό – Ευρωπαϊκή χώρα θα απαγορεύσει το «αέριο του γέλιου»

Χαμός με την φωτογραφία του Πάπα με μοδάτο λευκό μπουφάν