in

AngryAngry

Σοκ στο Αγρίνιο – 25χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 7χρονο αγόρι. Κρίθηκε προφυλακιστέος

Το δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης πρόκειται να πάρει ο νεαρός που αποπειράθηκε να βιάσει ένα 7χρονο αγόρι σε περιοχή του Αγρινίου.

Ο 25χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα μέχρι να δικαστεί για απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Αρχική ενημέρωση: Σωτήρια για ένα αγόρι 7 χρόνων αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα και η παρέμβαση καθαρίστριας σχολείου σε περιοχή του Αγρινίου. Έντρομη είδε ένα νεαρό που αυτοϊκανοποιούνταν, να πλησιάζει το αγοράκι και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

  • Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης (21.3.23) ένα Ρομά, ηλικίας 25χρόνων, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Πληροφορίες του sinidisi αναφέρουν ότι το παιδί, επίσης Ρομά, μεταφέρθηκε στην Πάτρα προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού.

Ο 25χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το sinidisi είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ανάλογη συμπεριφορά (σ.σ. αυτοϊκανοποίηση σε δημόσιους χώρους) που προκαλεί φόβο και αποτροπιασμό σε κατοίκους του Αγρινίου επιδεικνύει και ο αδερφός του συλληφθέντος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η Αστυνομία για να παρέμβει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η επιστροφή της Παπαδοπούλου στο σανίδι – Τι ετοιμάζει για το καλοκαίρι

Νεκρός ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κακαλής – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ