in

CryCry

Φρίκη στην Βέροια – Ράκος ο παππούς του βρέφους. Τι λέει ο παιδικός φίλος του

“Ο παππούς περνάει δύσκολα, πριν δυόμιση μήνες έχασε τη γυναίκα του και πριν προλάβει να συνέλθει τώρα έχασε και την εγγονή του, δεν έχει πια δύναμη ούτε να σταθεί όρθιος”, λέει ο κ. Χρήστος

Είναι πολύ στενός φίλος με τον παππού της 29χρονης που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του μωρού της. Τις τελευταίες μέρες είναι εκείνος που κρατά συντροφιά στον παππού και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο για όλο αυτό που του συμβαίνει.

  • «Είναι ένας εφιάλτης για εκείνον, για όλους μας. Είμαστε σαν αδέλφια από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε μαζί, κάνανε τις οικογένειές μας, δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν χωρίσαμε ποτέ, άσε που έτσι και αλλιώς μένουμε ο ένας δίπλα στο σπίτι του άλλου. Πάντα όπως οφείλω θα είμαι κοντά του. Τώρα στα δύσκολα πρέπει να σταθώ βράχος γιατί έχει καταρρακωθεί. Το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

Έχασε τη γυναίκα του πριν περίπου δύο μήνες, τώρα συνέβη αυτό με την κόρη της εγγονής του. Είχε τόση χαρά όταν ήρθε η μικρή στον κόσμο φώναζε με αξίωσε ο Θεός και είδα δισέγγονο. Στις γιορτές μαζί ήμασταν στο τραπέζι είχα πάει με τη γυναίκα μου, ήπιαμε τα τσίπουρα μας, περάσαμε καλά, ακόμη θυμάμαι το μουτράκι της μικρής ένας άγγελος χαμογελαστό πλάσμα το είχε στην αγκαλιά του ο παππούς καμάρωνε. Και τώρα αυτό.

Σήμερα θα είχε γενέθλια το μωρό, δεν τον χώρα ο τόπος από τη νύχτα είναι στο πόδι, δεν άντεχε να μένει σπίτι. Δύσκολο πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει, δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Θα είμαι δίπλα του, οφείλω να είναι δίπλα του αυτή τη δύσκολη περίοδο”, λέει ο κ. Χρήστος συγκινημένος μιλώντας στο GRTimes.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεν φεύγει απο την πρωϊνή ζώνη ο Στάθης – Δεν θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο του OPEN

Σπάνια εικόνα – Ο Ρόκος για πρώτη φορά μαζί με τις δύο του κόρες και την σύζυγό του