in

Σκιάθος ΤΩΡΑ – Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του μπροστά στο μωρό τους

Η Σκιάθος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε σπίτι του νησιού. Η ενδοοικογενειακή βία προβληματίζει όλο και περισσότερο τους αστυνομικούς και στις Σποράδες…

  • Η Σκιάθος βλέπει τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία να αυξάνονται το τελευταίο διάστημα. Τη νύχτα της περασμένης Κυριακής ένα ζευγάρι τσακώθηκε και στο διαμέρισμα εκτυλίχθηκαν άγριες σκηνές μπροστά στο μωρό τους. Ο σύζυγος απείλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια για να μην συλληφθεί από αστυνομικούς «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι και δεν έβγαινε. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Το θύμα υποστηρίζει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Εκτός ελέγχου βγήκε ο καυγάς ενός ζευγαριού στη Σκιάθο, με τον νεαρό άντρα να «ταμπουρώνεται» στο σπίτι για να μην συλληφθεί. Το επεισόδιο καταγράφηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, με το ζευγάρι να καυγαδίζει έντονα στο σπίτι. Ο σύντροφος εξύβρισε και απείλησε την νεαρή μητέρα.

  • «Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω» φώναζε και απειλούσε να χειροδικήσει. Η σύζυγος κρατώντας στα χέρια το μωρό τους κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο «νταής» αρνήθηκε να βγει από το σπίτι. Προτεραιότητα για τους αστυνομικούς ήταν να βγει από το σπίτι το παιδί και η μητέρα και στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση γιατί οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν σε ποια ψυχική κατάσταση βρισκόταν ο άντρας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, με δικαστικό λειτουργό έγινε επέμβαση στο σπίτι και η σύλληψη. Ο άντρας μεταφέρθηκε την Κυριακή στον Βόλο για να δικαστεί στο Αυτόφωρο χθες, αλλά η δίκη αναβλήθηκε γιατί λόγω απαγορευτικού απόπλου από το νησί δεν μπόρεσαν να μεταβούν στον Βόλο, η μητέρα και οι αστυνομικοί που είναι μάρτυρες στην υπόθεση.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σάννυ Μπαλτζή – «Δεν με έχουν προσβάλλει οι δημοσιογράφοι, η προσβολή είναι όλη δική τους»

Πάτρα ΤΩΡΑ – Έτσι βρέθηκε νεκρός ο Σάκης Γκολφίνος