in

AngryAngry WTFWTF

Σαλαμίνα ΤΩΡΑ – Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσαν. Είχε δύο σφαίρες στην κοιλιά

Συναγερμός σήμανε στη Σαλαμίνα, όταν οι Αρχές εντόπισαν νεκρή από πυροβολισμούς μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστος ο δράστης και τα αίτια της συμπλοκής.

  • Πρόκειται για μια 43χρονη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή με 2 σφαίρες στην κοιλιά.

 

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό στη Σαλαμίνα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ψάχνουν έναν άνδρα που φέρεται να είχε σχέσεις με τη γυναίκα και τώρα έχει εξαφανιστεί.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, μητέρα ενός παιδιού, ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, κατά πληροφορίες,τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις αστυνομικές Αρχές. Στις 2 Δεκεμβρίου η άτυχη γυναίκα επισκέφθηκε το ΑΤ της Σαλαμίνας για να καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. της έδωσαν το panic button και την συμβούλευσαν να μην επιστρέψει σπίτι της αλλά στο πατρικό της. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν, αλλά είχε ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Λίγες ημέρες αργότερα, προσέγγισε το πατρικό σπίτι της συντρόφου του, στόχευσε από το τζάμι της πόρτας και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγουδιστής με χρέη στο δημόσιο κατέθεσε αγωγή εναντίον του nassosblog και ζητά 100.000 ευρώ

Ρε ζόρια που έχουν κάποιοι – Το τραπέζι της Μενεγάκη και η διακόσμηση που την “χάλασε”