in

ΣΟΚ στην Κρήτη – Ζευγάρι άφησε σημείωμα «bye bye» μετά την κλοπή του εργοδότη τους

Η κλοπή στην Κρήτη προκαλεί συζητήσεις και κυρίως το θράσος των δραστών που έφτασαν στο σημείο να αφήσουν σημείωμα, στον εργοδότη τους…

  • Αναμφίβολα μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που τους προσέλαβε για να εργαστούν στα χωράφια του, στην Κρήτη. Το ζευγάρι όπως φαίνεται είχε καταστρώσει σχέδιο για την κλοπή του εργοδότη, το οποίο υλοποίησε μόλις δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία. Οι δύο δράστες βούτηξαν 10.000 ευρώ και πρόλαβαν όπως δείχνουν τα στοιχεία να φύγουν τόσο από την Κρήτη, όσο και από τη χώρα. Θέμα συζήτησης έχει γίνει το σημείωμα που άφησαν μετά το χτύπημα στον άτυχο άντρα με δύο λέξεις: «bye, bye»!

Όλα έγιναν στην περιοχή Βιάννος στην νότια Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας, 22 ετών ο άνδρας και 20 η γυναίκα, δούλευαν σε έναν εργοδότη ο οποίος τους είχε προσλάβει ως εργάτες γης στα κτήματά του στην περιοχή.

  • Οι ίδιοι ωστόσο φαίνεται πως καιρό τώρα είχαν σχεδιάσει μία κλοπή και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του εργοδότη τους. Γνώριζαν πότε κουβαλούσε χρήματα, ακόμα και σε ποιο σημείο τα κράταγε.

Όταν ο άνδρας έλειπε από το σπίτι, το ζευγάρι μπήκε στο σπίτι, βρήκε το χρηματικό ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ και την Τρίτη το απόγευμα 19 Μαρτίου φαίνεται πως διέφυγαν στο εξωτερικό.

  • Το αξιοσημείωτο στοιχείο της υπόθεσης ήταν πως όταν έφυγαν, έστειλαν στον εργοδότη τους μήνυμα γράφοντας… «bye, bye».

 

Το αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου στην Κρήτη μόλις ενημερώθηκε, έδωσε σήμα να αποκλειστούν όλα τα λιμάνια της Κρήτης αλλά και τα σύνορα ωστόσο όπως εκτιμάται, ο δράστης κατάφερε και διέφυγε προς τη χώρα του καθώς το πέρασμα από την Ελλάδα στην Βουλγαρία είναι ελεύθερο χωρίς να απαιτείται η επίδειξη κάποιου εγγράφου.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βρακιά παντού – Το νέο βιντεοκλίπ της Λιόλιου είναι γεμάτο… εσώρουχα

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τσουρός – Τι περιμένει το MEGA για να αποφασίσει για το τηλεοπτικό του μέλλον;